Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez üldözési mánia, vagy csak...

Ez üldözési mánia, vagy csak valami rossz berögződés?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta úgy érzem, mintha valaki figyelne. Már akkoriban is a szék mögé bújva öltöztem, stb. Mostanra ez annyiban változott, hogy úgy érzem, mintha tele lenne a szobám rejtett kamerákkal, amit egy hozzám közel álló ember rejtett el, hogy megfigyeljen. Meg pl mikor öltözködöm stb elfordítom a laptopot, hogy camon nehogy lásson vki, pedig tudom, hogy lehetetlen. Nem mindig volt ez nálam, kisebb koromban volt egy ilyen periódus aztán most jött elő újra 1-2 éve. Először fel sem tűnt, hogy ez nem normális, de az utóbbi időben egyre nyilvánvalóbb. Anyukám szerint csak élénk a fantáziám és nem tiszta a lelkiismeretem. A szellemekben meg ilyen marhaságokban nem hiszek. 21/L

#üldözési mánia #valaki figyel
2012. jún. 1. 02:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ez szorongásos, vagy inkább paranoiás tünetek..nekem is van..kulcslyuk..ágy alá nézés..függönyt elhúzom normálisan..de ez mind a sok hülye horror eredménye..ja meg hogy 9 évesen x aktákat néztem...

A cam-os dologgal én is igy vagyok...

[link]

ilyenkor szokták irni hogy dokit keress fel, ő biztos tudna ezen segíteni ha elmondod neki!!

24 l

2012. jún. 1. 02:37
 2/7 anonim válasza:
én sebtapasszal leragasztottam a camot :) (egyébként vannak olyan számítógépes vírusok, férgek, amelyek hozzáférhetnek a webkamerához)
2012. jún. 1. 04:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is X aktákat néztem :D Meg rengeteg horror filmet. Azért lenne? :)
2012. jún. 1. 11:41
 4/7 anonim válasza:
Akkor lehet üldözési mánia ha valakivel rosszban vagy és úgy érzed, hogy valamilyen bosszút forral.
2012. jún. 1. 13:47
 5/7 A kérdező kommentje:
igazság szerint mintha az exem folyton figyelne. nem vagyunk rosszban, sőt most elég jóban is...
2012. jún. 1. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:

sztem inkább csak rossz beidegződés.

a laptop kameralefordítása nem hülyeség amúgy.

2012. aug. 7. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Üldözési mánia lehet személyiség zavar skizofrénia miatt, nem vicces dolog ez!
2018. márc. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!