Englishman kérdése:
Ettől lehetek daganatos?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, állandóan arra gondolok rákos vagyok és attól félek, hogy annyit gondolok rá, hogy előbb utóbb tényleg az leszek. Olyan mintha ha az egyik énem ezt mondaná, a másik énem meg tagadja, hogy az lennék. Nem tudom miért vagyok ilyen hülye, hogy ilyenekre gondolok de egyszerűen nem tudok megszabadulni a gondolattól és azt sem tudom hogyan jutott eszembe. Olyan, mintha skizo lennék és a másik részem azt akarja, hogy beteg legyek. Hogyan tudnék ettől megszabadulni? Tud valamilyen szakember segíteni nekem ebben?2012. aug. 7. 14:03
1/3 anonim válasza:
Pszichológusnak hívják az illetékes orvost.
2/3 anonim válasza:
Sürgősen menj el pszichológushoz, mert tényleg be lehet vonzani a betegségeket.
Talán túl sok a rálrő időd, hogy ilyeneket morfondírozol? Olvass a vonzás törvényéről könyveket, térj át a pozitív gondolkodásra, ha jön a negatív gondolat, azonnal hesegesd el, járj többet a szabadba, sportolj, és élvezd az élet szépségeit.
3/3 Antimod válasza:
Ezt úgy hívják: hipochondria. Pszichés zavar, de ki lehet gyógyulni belőle, nekem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!