1/7 anonim válasza:
Ez így erős, talán csak bizonyos embereket akik így, vagy úgy viselkednek. Megmondom őszintén, hogy egyre többet hallom ezt és gyakran én is ideges leszek pusztán azért, mert mondjuk emberekkel találkozom a vonaton, Budapesten, vagy bárhol. Idegesít, ahogy kinéznek, ahogy viselkednek, stb, valósággal fel tudnék robbanni. Ugyanakkor egy-egy embert nem ragadok ki közülük, akiket majd jól utálok. Szerintem nálad is az lehet, hogy az embereket, tömegben "utálod". Azt,hogy miért... nos, számos oka lehet, a legjobb volna, ha felkeresnél egy pszichológust.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is tömeg iszonyom is van, de különösen utálom a volt főnökeim. Egyik szemetebb volt mint a másik és kizárólag a pénz érdekelte őket az emberség meg teljesen hiányzott belőlük.
2012. aug. 5. 20:07
3/7 A kérdező kommentje:
Azonkívül meg két évet éltem Bpn ahol mindig azt láttam láttam, hogy mindenki rohan mindenki ideges és még a nyílt utcán is anyázzák egymást a közlekedők. A munkahelyeken nem is veszik egymást emberszámba még a kollégák sem és gátlástanul gázolnak át egymáson az előrejutásért.
Lehet, hogy bennem van a hiba de már egyre jobban utálom a pénzt és különösen a pénzéhes embereket.
2012. aug. 5. 20:10
4/7 anonim válasza:
Szerintem nincs benned hiba, ugyanilyen érzéseim vannak nekem is nap,mint nap. Szóval nem pszichopaták vagyunk, hanem egy kifejezett viselkedésmintát utasítunk el és ez szerintem teljesen rendben van! Jobb, mint beleolvadni ebbe a siker (és pénz) orientált világba. Szerintem ez így van rendjén.
5/7 anonim válasza:
próbáld meg élvezni az életet, és ne tőrödj annyit másokkal, koncentrálj magadra, arra, hogy minél sikeresebb legyél.
6/7 anonim válasza:
Én is így vagyok. Én egyszerűen bizalmam vesztettem, eddig annyi csalódás ért már hogy odáig jutottam hogy gyűlölöm az embereket. (kivéve szüleim). Minden barátomban csalódtam, félek ismerkedni, és minden embert gonosznak találok, annyi rosszindulat szorul 1-1 emberbe hogy hihetetlen :(
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a jó tanácsokat mindenkinek!
2012. aug. 6. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!