Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről? Csak...

Mi a véleményed erről? Csak én utálom az ilyen embereket?

Figyelt kérdés
Rég túl van a húszon,dolgozni,tanulni nem akar,még mindig otthon él,az egész csak rossz anyagi helyzetben van,ő ennek ellenére elmegy egyetemre,úgy csinál,mintha tanulna,közben mindenből megbukik szinte,szülei meg havonta majd 50 ezer forintot rá áldoznak,mivel azt hiszik,hogy a csemetéjük tanul,közben meg egész na fekszik az ágyon,semmit se csinál egész nap,és azt jajgatja,hogy mennyire fáradt.
2012. júl. 29. 08:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt annak idején egy ilyen évfolyamtársam az egyetemen, a diplomaosztó előtti nap szólt a srác a szülőknek, hogy valójában ő nem is járt be, nincs is hallgatói jogviszonya.

Nem értem, hogy lehet ilyet tenni a szülőkkel.

2012. júl. 29. 08:32
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Én a saját dolgommal foglalkozok, azzal többre megyek...
2012. júl. 29. 08:33
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

"Én a saját dolgommal foglalkozok, azzal többre megyek..."

Így van. ENNYI. (Fel is pontoztalak) :)

2012. júl. 29. 08:42
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Talán a rossz nevelés?
2012. júl. 29. 08:58
 5/9 A kérdező kommentje:
csakhogy ez az illető elég sokat foglalkozik az én dolgaimmal...
2012. júl. 29. 08:59
 6/9 anonim ***** válasza:
54%

Az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni, akár igazuk van, akár nincs.

Ha foglalkozol vele, annál inkább foglalkozik veled.

Többek között ezért is foglalkozok mindig csak a saját dolgommal.

Ha csak egyetemi ismerős, azért el tudod valahogy kerülni, gondolom nincs hozzád kötözve.

Nekem közeli "barátaim" között is voltak olyanok, akik folyamatosan megszóltak amiatt, hogy mit hogyan csinálok. Megszakítottam velük a kapcsolatot, tiltottam őket mindenhonnan, probléma megoldva.

2012. júl. 29. 09:31
 7/9 A kérdező kommentje:
volt legjobb barátnőm,szüleit arra buzdítja,hogy békítsenek ki minket,mert a csajnak már nincs senkije
2012. júl. 29. 09:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Ki akar veled békülni, de közben is áskálódik? Vagy most akkor mi van?

De ha nem akarsz békülni, megmondod neki, és kész.

2012. júl. 29. 09:36
 9/9 A kérdező kommentje:
igen,áskálódik,és ki is akar békülni!kétszínű kis hadd ne mondjam mi,mert neki rajtam kívül nincs más barátja,nem tud sehol beilleszkdeni,egyedül semmire sem képes
2012. júl. 29. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!