Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem így magam?

Miért érzem így magam?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy már kiskorom óta megszerettem volna ölni magam. 6éves koromban markoltam a kést,hogy magamba szúrjam,de nem volt elég bátorságom. 10éves koromban gyönggyel próbálkoztam,le is nyeltem,de meggondoltam,és ittam rá rengeteg vizet. Most meg úgy érzem,hogy nincs itt semmi keresnivalóm,csak az nyugtat,hogy lehetnék fogyatékos,vagy nyomorék gyerek is. Nincsenek sok barátnőmim(csak időeltöltögetősek vannak)nem bízom meg a szüleimben,ez nem az én hibám. Például mondom nekik: van egy internetes barátom,és egyfolytában azzal szekálnak,hogy:"ha a barátodnál leszel akkor is így eszel?" (Nem engedik el ide,mert féltenek,hogy elrabolnak,de ilyen rondát mint én..) Iskolában ok nélkül csúfolnak,valamikor kisebbek (1-2évvel),és megverem őket az utcán,és megyek és egy kisgyerek azt mondja rám,hogy "verekedős!" Annyira rossz érzés. Néha belegondolok bárcsak meghalnék,már tervezem,hogy ha nem kapok meg 3dolog közül egyet sem,végzek magammal,vagy csak vagdosom magam,és észrevetetem velük.

Az egyik felem azt mondja,hogy:lesz jobb életem,férj,szép ház,szeretni fognak engem,munkahely,ha megölöd magad,akkor nem tudsz majd zenét hallgatni,nem látod a természet csodálatos alkotását,nem szagolhatod a finom illatokat,nem ehetsz nem ihatsz,csak a tisztítótűzben fog szenvedni a lelked. Csak tanuljak,és meg lesz mindenem,türelem. A másik:már rég meg kellett volna ölnöd magad.

Apakomplexusom van,2évig azt hittem,hogy szerelmes vagyok egy paliba,de nemrég jöttem rá,hogy nem,apakomplexusom van. Az a pali a tanárom,de velem nem törődik annyit,mint a többi osztálytársaimmal. Utál engem,pedig nem tettem ellene semmit. Írok egy naplót,hogy miket kell csinálnom,esküket,hogy Pl:csak akkor ölöm meg magam,ha ezekből nem teljesül egy se(komoly dolgokról van szó),vagy megígérem,hogy sulis időben minden nap 1,5órát tanulok. Úgy érzem néha,hogy nem szeret senki sem. Mit tegyek?

2012. júl. 28. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha megölöd magad azzal semmi problémádat nem oldod meg,csak elmenekülsz előlük..,nézz szemebe a félelmeiddel és a problémákkal és próbáld őket megoldani.Minden ember életébe vannak mélypontok,de ezt valahogy túl kell vészelni...

Nekem is voltak nem egyszer,sőt én is már gondolkoztam öngyilkosságon,de aztán jött olyan az életemben,hogy hálát adok Istennek,hogy élek és megtapasztalhattam azt a dolgot,eseményt,történést ami akkor ért engem...

Szóval ne add fel és légy erős;)

2012. júl. 28. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolkozz el kicsit azon, nem te vagy-e túlérzékeny?Talán olyasmin is elkeseredsz, felhúzod magad, amin egyáltalán nem kéne.Nem kell ám minden gyökér beszóláson elkeseredni vagy mérgelődni.Öngyilkosnak lenni meg aztán ilyesmiért pláne nem.Ha már 10 éves korodban is volt ilyen szándékod, az komolyabb betegséget jelenthet, ezért szerintem nagyon jó lenne, ha felkeresnél egy szakembert.

Még nagyon fiatal vagy, nagyon sok jó dolog is történhet veled.Most tényleg az a lényeg, hogy igyekvő legyél a tanulásban.

Nem tudhatjuk, valóban igaz-e a reinkarnáció, de ha igen, akkor nagy slamasztikába kerülnek az öngyilkosok.Ők állítólag "osztályt ismételnek", ha újra leszületnek a földre, ugyan azzal a problémával találják szemben magukat, amiért öngyilkosok lettek.Mert ezeket egyszer muszáj megoldani...

2012. júl. 29. 17:17
 3/4 anonim válasza:
Ne tegyék ilyet!!!! Nézz körül a környezetedben! Biztos van akinek fájna ha nem lennél. gondolj a szüleidre!! Gondolj arra hogy másoknak fájna ha nem lennél!
2012. júl. 29. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne tégy ilyet! Körülötted lévők életét tropára teszed, gondolj bele a szüleid sosem tudnák feldolgozni... ekkor jönnek azok az esetek, hogy ő közülük is valaki öngyilkos lesz vagy rászokik az alkoholra és függő lesz...

Dolgokból tanul az ember, életet nem szabad eldobni, így sokszor nem elég, ami előttünk van még. :(

2012. júl. 31. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!