Annyira csúnyának érzem magam, akárhányszor tükörbe nézek. :/ Pedig tényleg mindent megteszek. Ápolt vagyok, gyakori hajmosás, még sminket is többet rakok, próbálok csinosan öltözködni, de akárhányszor tükörbe nézek, rondának látom magam. A fejem formája idegesít, nagy és hosszúkás, utálom! És ez az egy amin ugye nem lehet sehogy se változtatni. Mit csináljak? :(
enjel fodrászhoz, ő ajánl majd olyan frizurt ami jó a fejformádhoz. + 16 évesen kevesen szeretik magukat..
2012. máj. 7. 22:23
2/9 anonim válasza:
Szokd meg. Ha elfogadod magad sokkal szebb lesz a kisugárzásod, egyébként meg 16évesen normális, majd kinövöd.
2012. máj. 7. 22:25
3/9 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam, hogy barátom sem volt még. Volt akiknek tetszettem, volt köztük olyan is aki tényleg nagyon jól nézett ki. De én utána nem mertem velük talizni, hogy úgy se tetszenék már nekik stb., mindent elrontok ezzel. :(
Frufrum van, ez az egyenes, de nem szeretem mert nehéz kezelni, ez is hülyén áll, vasalni kell stb. De félek ha oldalfrufrum lenne az még rosszabbul állna, ezzel a fejformával SEMMIT nem lehet kezdeni, annyira idegesít..
2012. máj. 7. 22:26
4/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen a fejformám. én oldalfrufrut hordok.
2012. máj. 7. 22:29
5/9 anonim válasza:
én is igy voltam 14-15évesen voltam 50kiló ronda voltam
most 17vagyok és 65 kg körül már jóbbnak érzem magam
17/F
2012. máj. 7. 22:31
6/9 anonim válasza:
Nézz meg engem egy fotón, mindját fogod tudni, h. mi az, h. igazán csúnya. 16 évesen még mindenki szép. én vén vagyok és ronda
2012. máj. 8. 04:00
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy 16 évesen ez normális, de én sose szerettem igazán magam. :( Azért köszi a válaszokat! :)
2012. máj. 8. 10:54
8/9 anonim válasza:
A szem a lélek tükre és a szépségé is egyben, tegyél rendet a lelkivilágodban és mindjárt nem is vagy olyan csúnya:)) Én 20 éves koromra értem el azt a szintet hogy belenézek a tükörbe és egy faszagyerek vigyorog vissza:D Nem a szépségápolás vagy a ruha tesz széppé hanem az ha őszintén hordod őket. Fogadd el hogy neked ennyi jutott amit kaptál az égtől ebből kell gazdálkodni, olyan vagy amilyen . Ha megtanulod szeretni magad és nem rombolni az "úgyiscsúnyavagyok" témával akkor onnan elkezdesz rohamosan változni más lesz a stílusod a kiállásod a tekinteted meg minden és ez a környezetedre gyakorolt hatásban is meg fogy nyilvánulni. Próbáld ki, megéri:) 21/F
2012. máj. 9. 00:01
9/9 A kérdező kommentje:
Ezt mindig mondják, próbálom is ez csinálni, de sose jön össze. :S Bár azért sokat is javultam, eleinte nagyon utáltam magam, utcára se mertem menni. De azért köszi a tippet. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!