Csúnyának érzem magam, hogyan váltosztasak ezen az érzésen?
Nezz körül önbizalom ügyben, ird be a google-ba. Az esettanulmanyok.hu-n ha jobbra fent a keresöbe beirod, hogy önbizalom, sok-sok hozzaszolas jön ki es emlekszem valakire, hogy rengeteg linket is irt be erröl a temarol.
Allitolag, ha minden reggel 5-10 (?) percig mondod a tükör elött ällva, hangosan, hogy szep vagyok, szebbnek latod magadat egy idö utan, ezt sokaknak müködött! Ettöl nem leszel szebb, de mashogy erzel, mashogy ´nezel magadra. A lenyeg, hogy fogadd el magad ugy, ahogy vagy, igy vagy tökeletes, egyedi.
Nem mindenki egy csucsszepseg, az emberi ertekek fontosabbak, ebböl legyen több jo, persze megertem, pubertas kor elejen meg sokaknak nem. A belsö ertekeid is megprobalhatod növelni, ezzel nö az önbizalmad is, de kis külsö valtoztatastol is jol erezheted magad.
Ami miatt masok ilyenek: mert kisugarzik rolad, amit gondolsz magadrol. Tehat ezen javaslom, hogy valtoztass.
Ugy ertettem, pubertas kor elejen sokan a külsösegeket latjak a masikban, de ez idövel valtozik, ahogy felnöttebben gondolkodnak.
Külsö valtoztatas: uj, elönyös frizura, stilus, öltözködes.
hmm
tanácsolhatok valamit?
add el a lelkedet az ördögnek,és kvánd azt hogy jo nö legyél,aztán kész,
segiteni fog!
ha meg ez sem segit,akkor tényleg randa lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!