Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől érzem magam fiúnak,...

Mitől érzem magam fiúnak, olykor? 19L

Figyelt kérdés

Olykor ha nem vagyok kifestve, nincs megcsinállva a hajam stb. mintha fiúnak érezném magam, illetve amikor más idegen nő is ott van akkor is ugyanezt érzékelem.

Ez valami személyiség zavar lehet, vagy köze van ahhoz, hogy fiúkkal nőttem fel és 1 lánnyal(legjobb barátnő)?

Nem is igazán jövök ki a lányokkal..inkább a fiúkkal tudok elhülyülni, nem sok lány barátom van, de akik vannak ők igazi barátok

2012. jún. 20. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:

ezzel én is így vagyok.

idegen nők társaságában pl nem érzem jól magam.

2012. jún. 20. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezzel én is pont így vagyok. Inkább a lányok társaságát szeretem, velük érzem jól magam. Igaz a kifestést még nem próbáltam, gondolom hülyén néznék ki szőrösen kifestve.
2012. jún. 20. 10:41
 3/4 Panka08 ***** válasza:

Ne aggódj. Én is csak bizonyos mennyiségben és ideig viselem el nők társaságát. Fiúkkal nőttem fel, egy bátyám meg egy öcsém van, s az utcánkban a velünk együtt felnövők között sem volt lány. Nem lettem habos -babos csivitelő leányzó. :) Van 1-2 barátnőm akikkel nagyon jó igazi barátnőség van közöttünk s annyi. S nem is vágyom pláza járásokra, meg olyan csajos riheg-röhögésekre. :) Sosem mászkáltam egy barátnőmmel sem karon fogva, sem nem derekat átfogva, mert irritál ha egy nő az aurámba lép. :)

U.i.: Kifestve én nem fiúnak érzem magam, csak jobban . Mert hát úgy azért szebb tud lenni az ember lánya :D :) 33L

2012. jún. 20. 13:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam...köszönöm a válaszokat!:))
2012. jún. 21. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!