Szeretet elvesztésétől való félelem, éltetek már át ilyet?
Ha nehezen tudsz beszélni, nem csodálom :D
A lányok nem szeretik az önsajnáló, önbizalomhiányos fiúkat.
Az az önbizalom látszólagos, múlandó szerintem.Ha valami folytán megváltozna, hogy a lányok csengetnének nálad, egyből elvesztenéd újra. Melyik a tartósabb, biztosabb önbizalom? Ami kívülről jön, vagy amit magadnak szereztél?
Egyébként ez tárgytalan.Mert ilyen hozzállással nem lesz soha önbizalmad.Még ha lenne is részsikered, és lenne barátnőd("önbizalom"), 100%, hogy elrontanád a dolgot, mert egy idő után kiderülne, hogy csak tetteted az önbizalmat,ahogy én tettem rengeteg ideig.
Esély mindig van, de a siránkozás helyett tenni is kell érte :)
foglalkozz magaddal, csináld amiben örömed leled, amit szeretsz, amiben sikered lehet. Ez egy idő után meg fog látszani rajtad, és már is több esélyjel idnulsz!
Előttem válaszolónak: még az önbizalomhiányos lányok számára sem vonzó egy ilyen fiú, ők azt várják, hogy valaki színt vigyen az életükbe.
#15:
látom, hogy kapaszkodj egy múltbéli sérelmedbe.Miért nem engeded el?Már elmúlt, megtörtént, nem tudsz rajta változtatni.Azzal, hogy szorongatod, csak magadnak ártasz.
Ha esetleg ez mélyebben fekszik, akkor valahogy oldani kell szakember segítségével.
Ne értem, magad miatt!
Köszönöm a segítő szándékot!
Mikor ismerkedem, akkor jókedvű vagyok a lány előtt, de vannak pillanatok mikor feszült vagyok és ezt megérzik a lányok. Az a baj hogy hiába próbálom terelni ezt az érzést, de nem tudom, és egy randin ez negatívum. Bár a lányok sosem kérdezték meg hogy mi a gond, pedig szívesen elmondanám. Magamtól meg nem öntöm a lányokra a gondjaimat, azt hiszem ezt jól teszem.
Ha megismerek egy embert akkor előtte nem feszengek egyáltalán, nem vagyok ideges, de egy randi mindig idegen, mert nem ismerem a másikat. Sajnos ezt a lányok nem értik meg...tényleg az evolúciós dolgok működnek itt is. Aki picit is gyenge, annak lőttek..."Senki sem védi meg a gyengéket az erősektől."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!