Szeretet elvesztésétől való félelem, éltetek már át ilyet?
Ezt két mondattal elég nehéz részletesen leírni.
Fogadd el magad,szeresd magad, foglalkozz magaddal, csináld amit szeretsz és olvass önfejlesztő könyveket, röviden :)
ez sajnos nem úgy megy, hogy majd lesz sikered a lányoknál, és utána lesz önbizalmad, hanem fordtva: először elfogadod magad, és aztán ha sugárzik rólad ez, lesz sikered.
és igen, veled van a baj.
Neked ez a véleményed, nekem meg az amit írtam.
#7:
Teljesen egyetértek, mivel mindenki csak egy véleményt birtokol, de sajnos a gyakorlat engem igazol :)
ha nincs sikered a lányoknál könyebb arra fogni, hogy hú de szerencsétlen vagy.Nehezebb tenni valamit... :)
Nem akarok mindig. Volt amikor egyszerűen beleszerettem egy csajba, de akkor sem sikerült. Van egy gátlásom, ilyenkor zavarban vagyok, nehezen tudok beszélni, feszült vagyok. Ez a múltban történt dolgok miatt, sajnos nem tehetek róla.
Persze azt a lányok nem nézik, hogy ez mitől lehet, kicsit se akarnak megismerni...lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!