Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is szok magában beszélni,...

Más is szok magában beszélni, vagy én fogok lassan bekattanni?

Figyelt kérdés
Olyan helyen dolgozom, ahol napi 8 órát egyedül vagyok, nincs kivel beszélgetni, és gyakran beszélgetek magamban, történeteket szövögetek, mintha találkoznák xy-nal és lefolytatom a beszélgetésünket. Van, hogy angolul beszélek így hogy nehogy elfelejtsem. Más is beszél magában vagy csak én? :S ilyenkor olyan bolondnak érzem magam.
2012. júl. 18. 16:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
2 hónapja dolgozok ott, de ez már előtte is így volt, csak akkor még lekötött a suli, az oszt. társak de ha egyedül voltam már beszélgettem "magammal" :(
2012. júl. 18. 19:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is szoktam monologizálni. Nem fáj.
2012. júl. 18. 23:09
 13/16 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Nálam sajnos tilos a rádióhallgatás, de még a füles is. Netezni se lenne szabad, dehát rohadtul vonz a kísértés és megöl az unalom, így ennek a szabálynak képtelen vagyok eleget tenni.

Legszívesebben Facebook-oznék, de ha meglátná a főnököm, hogy valamilyen tevékenységet folytattam rajta munkaidőben, azonnal kirúgna.

Marad a könyvolvasás, de már annyi könyvet kiolvastam ezalatt a 3 hónap alatt, hogy teljesen meguntam ezt is.

2012. júl. 19. 09:16
 14/16 anonim ***** válasza:

én óvodás korom óta, ha egyedül vagyok, egy bizonyos történetet "élek" az utóbbi 5 évben már le is írom mikor hazaérek, szeretem, így mindig van egy másik világ ahová elmenekülhetek... pszihomókusom szerint ez azért van mert indigó színű az aurám... én nem hiszek az ilyen dolgokban, egyszerűen azért csinálom mert élvezem...

33/F

2012. júl. 19. 16:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális dolog, ha az embernek nincs kihez szólnia, akkor magában kezd el beszélni. Én is szoktam ilyet, de csak akkor, ha tényleg nincs kivel beszélgetnem és ugyanígy, hogy elképzelek egy beszélgetést valakivel, mintha ott lenne. Ha nem hallja senki, akkor simán beszélek hangosan is, és igen, én is szoktam angolul, de azt nem céllal, hanem logikusan, ha olyan emberrel képzelem el a beszélgetést, akivel angolul szoktunk beszélgetni, akkor angolul beszélek magamban is.
2012. júl. 20. 01:46
 16/16 anonim ***** válasza:
33/F: biztos, hogy pszichológushoz jársz és nem vajákos sarlatánhoz? Szerintem eltévesztetted az ajtót.
2012. júl. 21. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!