Nagyon félek beszélni pszichológus előtt a dolgaimról, hülyének nézne ha leírnám itthon egy papírra és odaadnám neki?
Meg úgy egyáltalán semmiről nem tudok beszélni ami kicsivel is kapcsolatban van az érzéseimmel, de így nem jutunk 1-ről a 2-re...
ezért gondoltam, hogy leírnám, de bárhogy is elképzelem, irtózatosan idiótának tűnik :S
Az szerintem nem rossz ötlet, legalább el tudna indulni a pszichológus. Ha leirod a gondjaidat, akkor utána tud kérdezgetni, ha szüksége van még valami információra.
De egész biztos nem nézne hülyének, söt éppen ellenkezöleg, látná, hogy te is akarnál vele együttmüködni és csak az a bajod, hogy nem tudsz beszélni néhány dologról.
Nyugodtan irj le minél több mindent, mert annál könnyebb utána neki is az, hogy megtalálja, hogy hogy lehet segiteni neked.
én is így voltam, de nálam a pszichológus kezdeményezte a dolgot :)
jobb, mintha sehogy nem tudnál kommunikálni a lényeges dolgokról
Miért nézne hülyének? Legalább látja, hogy akarsz haladni és változtatni.
Én is voltam így, hogy leírtam és odaadtam neki. Én mondjuk leginkább azért, hogy össze tudjam szedni, amiről beszélni akartam (mert szóban mindenfelé elkalandozik az ember, aztán elfelejtem megemlíteni, amit előtte fontosnak éreztem), de egy-két dolognál az is benne volt, hogy nehezen hoztam volna másképp szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!