Beatrix Balázs kérdése:
Lány vagyok, segítene valaki? Deperszonalizáció, szorongás. Budapesten lakom. Találkoznál velem?
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 12:44
1/13 anonim válasza:
Ha nem budapesten laknál, akkor igen :D
2/13 anonim válasza:
én is szívesen, irj priv ha gondolod!
4/13 anonim válasza:
Szorongásom nekem is volt/van. Lehet szó egy találkozásról.
6/13 grandi válasza:
Szia
most ismerkedni vagy gyógyulni szeretnél?
ha gyógyulni: dobj el minden problémát, ne idegeskedj, ha majd rendbejöttél megoldod!
Egyél rendesen, pihenj sokat!
Gyógyszert ne vegyél be ilyesmire!
7/13 Napéjegyenlőség válasza:
Nem, mert ez egy beugratós kérdés.
8/13 Jokka86 válasza:
Fiú vagyok, nem segítenék! embergyűlölet, intolerancia. Szegeden lakok. Nem találkoznék veled!
miből gondolod, hogy valakinek szüksége van a negatív lehúzásra? miből gondolod, hogy majd itt segítséget kapsz a nyomorodra, amikor arra sem vagy képes, hogy személyesen próbálj meg kapcsolatot felvenni az emberekkel.
ostoba, kiszámítható, szánalmas vagy....
9/13 anonim válasza:
Utolsó, inkább ne is válaszoltál volna... Ha segíteni nem tudsz, akkor inkább ne is írogassál!
10/13 anonim válasza:
Én találkoznék, segítenék.
Írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!