Mi ez? Mit csináljak? Pszichológusra lenne szükségem?

Csak óvatosan foglalkozz más problémáival, egy idő után könnyen belesüllyed az ember mások negatív érzésibe!
Good luck! :)

én a 12:05 és 12:03- a 12:03 és 12:05-ös válaszoló vok...
előző válaszoló ezt kinek szántad? nekem? mert ha nekem, akkor szólok, h én csak tanácsokat adok, nem süllyedek bele más problémájába, megvannak a magam problémái... :)
Csak a barátaim gondjaival törődök, a többiekével nem. Ez nemtudom érzéketlenség, de megvannak a saját dolgaim, mindenkin nem tudok segíteni. Itt ezen az oldalon próbálok még haszonos dologat írni, meg egykét fórumon, de személyesen nem sok ember baját oldogatom, és ez így bőven elég, azthiszem ez oylan arany középút: )
Köszönöm a válaszaitokat : )

Én is ilyenben szenvedek...vhis ha lehet így fogalmazni.
Anyám el akart vinni psihológushoz,amikor ésrevette,h állandóan sírok...de nem engedtem. Szntem jobb is..mert ír fel gyógysereket,amik mint a drog...ha egyser elkeded...nélküle már nem tudsz meglenni. A ismerősöm is most azzal küszködik,h gyógyser nélkül is sikerüljön neki. CVmint..a a legjobb gyógyszer ha magad próbálod meg "leállítani" et a dolgot..tudom,nem könnyű, mondani viszont a. De mint említettem én is ilyenben "szenvedek és vmien szinten áttudom érezni,h te kb miket érezhetsz...(mert nem minden érzés egyforma)...tudom,h nagyon rossz. Nem kell phszihológushos menned vele. (mpersze mindenkinek a maga dolga,h hova megy ezzel)... Én sem nagyon engedek köel magamho senkit, sírok, mindenen kiakadok...(ilyenek)...én amikor ezt érzem általában verseket, dalokat írok...magamnak...semélyesen..(persze van amelyiket megmutatom vkinek,de nem sok embernek szoktam...főleg merth angolul írom...) szntem próbáld meg te is levezetni vmivel...amit hogy ha csináls..nyugottabb leszel...ha nem találsz semmi ilyen elfoglaltságot..akkor se ilyedj meg. Próbálj meg átlépni ezeket..mintha egy fal körbezárna...neked pedig le kell döntened...ersze nem könnyű dolog ilyen nehéz "téglákat" (gondokat) ledönteni (kiiktatni)...de... egy idő után talán (reméljük :) ) megadja magát... és minden jobb lessz.... UI: Ne gondolj arra,h mien lehet nem élni...én ha ilyenre gondolok, tudom,h nem lenne jobb...persze ilyenkor azt modnom,h nem érezném a fájdalmat..stb...de ha belegondolok,h e a szüleimnek h esne...v a barátaimnak... remélem sikerül majd leküdened ezeket a dolgokat... (nem phszihológiát akartam oktattni... :)... csak segíteni szeretnék neked... perse ha engeded és elolvasod az é kis regényemet :):) szia pucc....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!