Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, hogy ne akarjak...

Mit csináljak, hogy ne akarjak folyton a gép előtt ülni (függő vagyok)?

Figyelt kérdés
Ha nem ülök előtte rámjönnek ilyen halálfélelmek, hogy engem meg akarnak ölni meg megakarnak verni. Teljesen hétköznapi dolgokat (pl. valaki a szemembe néz) úgy reagálok le mintha valami halálos támadás lenne. Nem érdekel a környezetem, semmivel sem foglalkozom. Ha nem gépezhetek ingerlékeny vagyok minden kis hangra, meg dühös leszek. Mit tegyek? Orvoshoz jelenleg járok.

2012. júl. 14. 09:47
 1/5 anonim válasza:
egyértelmű függőség, próbálj fokozatosan "leállni2 a gépről, mitha egy gyógyszerről állnál le. tarts szüneteket, menj el sétálni. Keresss fel egy pszichiátert vayg pszichológust a félelmeid miatt, biztos van rá ok h miért félsz, talán valami régi trauma és ezért menekülsz a gép biztonságos világába
2012. júl. 14. 09:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Kapcsold ki.

Gondolkodj racionálisan, kérj segítséget a családodtól.

Kösd le magad, könyvekkel, menj strandra, barátokhoz.

2012. júl. 14. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, mindenképp próbálkozom valamivel!
2012. júl. 14. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Te jó Isten!

Mi lesz veled, ha elromlik a géped, vagy beüt egy áramszünet?

2012. júl. 14. 21:11
 5/5 A kérdező kommentje:
hehehe nagyon vicces vagy
2012. júl. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!