Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Erre mi a módszer? Péntek óta...

Erre mi a módszer? Péntek óta folyton ideges vagyok bővebben lent.

Figyelt kérdés

Péntek este neki álltam tanulni eléggé felidegeltem magam,hogy nem tudom pedig tudom,csak mikor eszembe jut a tanulás a szívemet kb mintha szorongatnák.péntek/szombat,szombat/péntek éjjel nem tudtam normálisan aludni.Össze vissza minden félét álmodtam,volt osztálytársakról,stb(nem rémálmok,csak össze visszaságok,gondolom attól van hogy idegesen alszom el.)kb éjjelente 1-2szer fel is ébredek rá,stb.Nem vagyok depressziós,szeretek társaságban lenni,nincs öngyilkossági gondolatom,stb.Mitől van ez,mit tegyek?Hiába próbálok 2 napja lenyugodni nem tudok...Mit tegyek hogy lenyugodjak?

jó lenne lenyugodni mert jövő 7e is 3 doga,és nagyon remek lesz ha addig még iylen ideg leszek,és ammiatt nem sikerülnek...Amit próbáltam...hiába próbálok nem gondolni a tanulásra,akkor se tudok lenyugodni,valahogy mindig rám 2erőlteti magát a gondolat":S

2012. jan. 22. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Két dolgot tehetsz, együtt érdemes bevetni, az idő rövidsége miatt is. viszont hosszútávon megoldja a problémádat.

Menj le naponta futni, nagyon jó stresszoldó, mert endorfint (örömhormnt) szabadít fel a szervezetben.

Vegyél gyógyszertárban Sedatif Pc tablettát. Ez egy homeopátiás nyugtató, altató. Az előnye az minden más szerrel szemben (ideértve a gyógynövényeket is), hogy káros következmények nélkül hat. Nem lehet hozzászokni, és ami szintén lényeges, nincsolyan utóhatása ami gátolna a tanulásban, nem ver le.

2012. jan. 22. 12:48
 2/7 A kérdező kommentje:
KÖSZI SZÉPEN! A bogyót megpróbálom.A futás lehet nem használ,mert járok edzeni,de akkor is mikor gyúrok a ideg van bennem meg h tanulni kéne,meg közbe mondom fel a leckét:S nem tok kikapcsolni:/ Ebből gondolom,h a futás nem biztos h használna de nem tom...
2012. jan. 22. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt azért ne hagyd ki a számításból, hogy a lelkiismeret furdalás meglehetősen frusztráló tényező, azon semmilyen nyugtató nem segít, csak a tanulás hoz erdményt.
2012. jan. 22. 13:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Tanulok én rendesen,csak már van úgy h amit megtanultam,az sem jut rendesen az eszembe,mert állandóan szorngok...ezen a 7en (7főtől) végig tanultam,aztán mikor végeztem lenyugodtam.Az ideg pénteken kezdődött,és még most is tart...Meg azt vettem észre,hogy mikor megtanultam mittom én pl kedden valamit és azt szerdán suliban mondtam fel magamnak már akkor is ez a szorongásos érzés töltött el..
2012. jan. 22. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugi! Ha megtanulod, a kellő időben be fog ugrani még akkor is, ha az első pár percben úgy érzed, hogy leblokkoltál. Úgy oszdd be a tanulnivalót, hogy utosó este már ne foglalkozz vele, pihend ki magad. Ez a drukk akkor jelentkezik főleg, amikor az ember már felelősen át tudja érezni, hogy hosszabb távon is tétje van az eredményes szereplésnek (mindegy, hogy szóbeli, vagy írásbeli).
2012. jan. 22. 15:25
 6/7 A kérdező kommentje:
okés! köszi szépen;)
2012. jan. 22. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Te egy 15 és 20 év közötti lány vagy, aki még életében 3as nál rosszabb jegyet nem kapott, ismerős a szituáció, már volt dolgom hasonló személyekkel. Felteheted a kérdést: és mi van, ha kapsz egy kettest? A válasz semmi! Nem fog senki hülyének nézni. Én végig osztályelső voltam, s volt, hogy nekem is becsúszott egy két rosszabb jegy(és akkor?, semmi sem történt)
2012. jan. 22. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!