Erre mi a módszer? Péntek óta folyton ideges vagyok bővebben lent.
Péntek este neki álltam tanulni eléggé felidegeltem magam,hogy nem tudom pedig tudom,csak mikor eszembe jut a tanulás a szívemet kb mintha szorongatnák.péntek/szombat,szombat/péntek éjjel nem tudtam normálisan aludni.Össze vissza minden félét álmodtam,volt osztálytársakról,stb(nem rémálmok,csak össze visszaságok,gondolom attól van hogy idegesen alszom el.)kb éjjelente 1-2szer fel is ébredek rá,stb.Nem vagyok depressziós,szeretek társaságban lenni,nincs öngyilkossági gondolatom,stb.Mitől van ez,mit tegyek?Hiába próbálok 2 napja lenyugodni nem tudok...Mit tegyek hogy lenyugodjak?
jó lenne lenyugodni mert jövő 7e is 3 doga,és nagyon remek lesz ha addig még iylen ideg leszek,és ammiatt nem sikerülnek...Amit próbáltam...hiába próbálok nem gondolni a tanulásra,akkor se tudok lenyugodni,valahogy mindig rám 2erőlteti magát a gondolat":S
Két dolgot tehetsz, együtt érdemes bevetni, az idő rövidsége miatt is. viszont hosszútávon megoldja a problémádat.
Menj le naponta futni, nagyon jó stresszoldó, mert endorfint (örömhormnt) szabadít fel a szervezetben.
Vegyél gyógyszertárban Sedatif Pc tablettát. Ez egy homeopátiás nyugtató, altató. Az előnye az minden más szerrel szemben (ideértve a gyógynövényeket is), hogy káros következmények nélkül hat. Nem lehet hozzászokni, és ami szintén lényeges, nincsolyan utóhatása ami gátolna a tanulásban, nem ver le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!