Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történt velem? Sírógörcs...

Mi történt velem? Sírógörcs vagy talán valamilyen roham, vagy mi volt ez?

Figyelt kérdés

Elöljáróban annyit, hogy depressziós voltam és kezeltek is még akkor (bár eredmény nélkül)

Ez még kb. 2 vagy 3 hónapja történt, de a mai napig nem találtam rá megoldást/magyarázatot. Egy pénteki napon kaptuk a hírt az osztályfőnökünktől, hogy hétfőtől lesz 2 új osztálytársunk. Én rettenetesen féltem a változástól amit az ő érkezésük előtt hittem h lesz majd. akkoriban (pont előtte 2 héttel) hagytam ott az orvosomat és fordultam az osztályomhoz segítségért, és már kezdtem (nekik hála) sokkal jobban lenni. De mikor szünetben felfogtam h mi is lesz, olyan mértékű sírás jött rám h már elviselhetetlen volt, ültem a földön és szinte már üvöltve sírtam és remegtem is. Mivel addig is nagyon sokat segítettek természetesen akkor is próbáltak segíteni de egyszerűen nem tudtak. Én csak egyre jobban sírtam és már levegőt is csak szaggatottan tudtam venni és azt ismételgettem h én nem akarok mindent az elejétől kezdeni és már annyira kétségbe voltam esve h azt mondtam h én inkább meghalok sem mint h megismerjem az új oszt.társakat. (Az még hozzátartozik a dologhoz h nálam a depresszió november közepén kezdődött pont amikor jött hozzánk egy új srác az osztályba, ezért is féltem nagyon h most mi lesz) De a az érzés amit akkor éreztem egyszerűen nem lehet szavakba önteni. Sokan megkövülve álltak és nézték h most mi lesz velem. és egyszerűen sehogy sem tudtam megnyugodni.

2009. júl. 12. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Mekkora tapló vagy! Az ilyen emberek a nyomorékok, csak pont nem veszik észre! Remélem azóta volt már legalább egyszer pánikrohamot! Ha nem, akkor szívből kívánom, tapasztald meg milyen, hogy többé ne lehess ilyen bunkó másokkal! Gratulálok!
2012. ápr. 17. 11:02
 12/14 tinialfa válasza:
14%
Sajnálom azt aki ki kell bírjon... 14 évesen depressziós, te jó ég...
2012. dec. 5. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Te paraszt! Ez nem életkor függvénye, hanem főként a nehéz életkörülményeké (és itt nem a szegénységre gondolok elsősorban, hanem ha egyéb családi problémák vannak).

Tájékozódj, mielőtt ítélkezel mások fölött! Jól válogasd meg a szavaid, mert lehet, hogy sosem tűnik el annak az emlékezetéből, amit mondtál. Pláne, ha még neked áll feljebb.

Nekem az anyám paranoid skizofrén, apám meg szexuálisan molesztált 10 éves koromtól 20-ig, és képzeld, legalább 11 éves korom óta depressziós vagyok, mert úgy éreztem, az életem irányítása kicsúszott a kezemből. Ráadásul állandóan ki voltam közösítve. K***a jó élmény volt magamat felnevelni, igen... Te is depressziós lennél, ha ilyenek történtek volna veled két évtizeden át. Amivel most felvágsz, hogy te bezzeg nem voltál 14 évesen depis, az olyan, mintha a hajad színével menőznél, amiért egyáltalán nem te dolgoztál meg, hanem ezt hozta neked az élet.

23/N

Amúgy úgy keveredtem ide, Kérdező, hogy ma volt nekem is egy ilyesmi sírógörcsöm, de rájöttem, hogy azért történt, mert előtte nem tudtam kezelni az érzéseim, nagyon rossz dolgokra gondoltam, hatalmas ellentmondásokat keltettem magamban, és ez kiütötte a tűrőképességem. Meg kell próbálnom nem olyan drasztikusan gondolkodni az életről és magamról.

2014. jún. 18. 16:53
 14/14 anonim válasza:
100%
#5 nincs létjogosultsságod
2016. aug. 22. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!