Mi történt velem? Sírógörcs vagy talán valamilyen roham, vagy mi volt ez?
Elöljáróban annyit, hogy depressziós voltam és kezeltek is még akkor (bár eredmény nélkül)
Ez még kb. 2 vagy 3 hónapja történt, de a mai napig nem találtam rá megoldást/magyarázatot. Egy pénteki napon kaptuk a hírt az osztályfőnökünktől, hogy hétfőtől lesz 2 új osztálytársunk. Én rettenetesen féltem a változástól amit az ő érkezésük előtt hittem h lesz majd. akkoriban (pont előtte 2 héttel) hagytam ott az orvosomat és fordultam az osztályomhoz segítségért, és már kezdtem (nekik hála) sokkal jobban lenni. De mikor szünetben felfogtam h mi is lesz, olyan mértékű sírás jött rám h már elviselhetetlen volt, ültem a földön és szinte már üvöltve sírtam és remegtem is. Mivel addig is nagyon sokat segítettek természetesen akkor is próbáltak segíteni de egyszerűen nem tudtak. Én csak egyre jobban sírtam és már levegőt is csak szaggatottan tudtam venni és azt ismételgettem h én nem akarok mindent az elejétől kezdeni és már annyira kétségbe voltam esve h azt mondtam h én inkább meghalok sem mint h megismerjem az új oszt.társakat. (Az még hozzátartozik a dologhoz h nálam a depresszió november közepén kezdődött pont amikor jött hozzánk egy új srác az osztályba, ezért is féltem nagyon h most mi lesz) De a az érzés amit akkor éreztem egyszerűen nem lehet szavakba önteni. Sokan megkövülve álltak és nézték h most mi lesz velem. és egyszerűen sehogy sem tudtam megnyugodni.
Azóta nagyon jól összebarátkoztam velük, mert nagyon aranyosak mind a ketten. Igaz nehezen ment de a többiek segítettek h összetudjak barátkozni velük.
a korom miatt pedig ne ítéljetek el h 15 éves vagyok és lány.
első vagyok
hát akkor lehet hogy pánikrohamod volt
igen te.!
mivel én akkoriban beteg voltam te meg csak simán szánalmas, hogy nem érted meg hogy másnak (főleg aki beteg) valami mekkora fájdalmat tud okozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!