Mit tegyek, hogy megváltozzak?
Hát mi nagyon hasonlítunk. Én is 19 vagyok, csak lány. Egy elég szar és hosszadalmas életszakaszban vagyok, ami nem akar elmúlni. Én úgy találom, hogy talán az lenne a legjobb, ha először kibeszélnéd a gondjaidat, mert én nem tettem, és nem is fogom azt hiszem, mert igazából nincs aki nagyon meg akarna hallgatni, de épp ezen a hétvégén próbálom rászánni magam egy jó alapos beszélgetésre anyámmal. Ha neked is valakid akivel beszélni tudsz, mindenképp tedd meg. Mások szemszögéből is meg kell beszélni a dolgokat, mert gyakran az emberek rosszul látják saját helyzetüket, főleg akkor ha nagyon lehangoltak.
Szerintem a gátlásaidat csak egy sok bátorsággal győzheted le. Ha új frizurát szeretnél akkor csináltasd meg. Tojd le mit gondolnak mások. Ha magadnak tetszel és evvel nem sérted senki más önbecsülését, akkor csak tedd meg és érezd jól magad.
Ha szeretnél részletesebben beszélgetni erről akkor küld privit bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!