Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normálisak ezek az érzések?

Normálisak ezek az érzések?

Figyelt kérdés

Mostanában elkezdtem "csodálkozni" az egész világon.

Mi az amit látok? Mi vagyok én? Miért ilyen vagyok? Mi az élet értelme? Mire jó minden?

Ez kb olyan szintre fajult bennem, hogyha pl: eszem csak arra gondolok, hogy ezt most azért csinálom, hogy tovább élhessek stb, közben nem is tudom mire jó az egész. Ilyenkor pánik erősségűvé fokozódik a szorongásom és az evést is abbahagyom. Nem tudok mit kezdeni a világgal.

Eddig minden olyan természetes olt, most meg olyan furcsának tűnik minden.

2012. júl. 6. 19:57
 1/6 anonim válasza:
csak nehogy öngyilkos legyél!!!szerintem menny el pszihiáterhez....nem ért mostanában nagy lelki banat vagy ilyesmi?
2012. júl. 6. 20:14
 2/6 A kérdező kommentje:

Igazából szoktam járni pszichológushoz, de már rég nem jutottam el hozzá. :S

Nagyon nem tetszik az öngyilkosság gondolata, de ezek már olyan furcsa gondolatok, hogy nagyon elrettentenek mindentől. :S Köszönöm, hogy válaszoltál.

Ja és nem ért megrázkódtatás, régóta fennáll a dolog.

2012. júl. 6. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Sokan éreznek ilyeneket, én is szoktam. De ha nagyon durva szerinted, akkor nézesd meg magad, mert kezdődő skizofrénia is lehet.
2012. júl. 6. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
gondolom jelenleg hiányzik valami az életedből, nincs célod, én ilyenkor szoktam így érezni magam, mostanában is tesó :/
2012. júl. 6. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
csatlakoznék az előttem szólóhoz, vmi hiányod lehet. én is szoktam így érezni:/
2012. júl. 6. 22:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Tényleg hiányzik valami, mindig is hiányzott. :/

Valahogy mindig aggodalmaskodó voltam és egy helyben toporogtam. Kitartás nektek is!

2012. júl. 6. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!