Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ismertek ilyen embert? Aki...

Ismertek ilyen embert? Aki fiatal (kamasz) korában nagyon zárkózott volt, de egy sikeres és nyitott felnőtt lett? (többi lent)

Figyelt kérdés

Aki egész fiatal korában úgy élt hogy nem is élt:nagyon zárkózott volt,nem voltak barátai,olyan befelé forsulós,művészszerű ember volt,lerombolták az önbizalmát.Igaz,hogy anyagi problémáik nem voltak a családnak,de az illető mindig szinte csak otthon volt.

Aztán amikor elhagyta a szülői házat,kiteljesedett és kinyílt,mert úgy érezte,addig semmit nem szabadott neki,szinte egy börtönben élt!Mert nagyon jó tanuló volt,szorgalmas és végén befutott,teljesen megváltozott,lett párja stb.

Ill.vélemények? Egy ilyen forulat (pálfordulat szinte) lehetséges?

2012. júl. 5. 18:51
1 2
 11/15 anonim válasza:

"Aki egész fiatal korában úgy élt hogy nem is élt"

Az élet nem csak a barátokról, bulizásról szól. Én kb megegyezek a fenti definícióval, 14 évesen szörnyen fájt érte a szívem de aztán megértettem és nem bánom hogy így alakult, és nem is keresem a lehetőséget h ezen változtassak kamaszkorom alatt.

16/f

2012. aug. 29. 18:17
 12/15 anonim válasza:

Utolsónak igaza van, hogy kinek mi az élet az is változó függvény :D

Ha az ismerősi köröd társaságát nem bírod, akkor nem feltétlenül veled van a baj... De azért veled is lehet egy kicsi XD

Meg amúgy ettől nem kell depresszióba esni, talpra kell állni és csinálni kell. Fokozatosan, az a titka, kell sok sikerélmény. A sikerek miatt rájössz, hogy hoppá te ezt élvezed csinálni, és folytatod és voálá kigyógyultál a lúzerségből XD

2012. szept. 12. 20:24
 13/15 anonim válasza:

ezt úgy hívják,hogy introvertált személyiség,keress rá

a nobel díjas tudósok jó része egyébként az volt

2012. szept. 24. 02:56
 14/15 anonim ***** válasza:
igen, többet is
2013. jan. 3. 08:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen, én is ilyen vagyok.

24/N

2013. máj. 15. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!