Online beszélgetés pszichológussal? Vagy egy felnőtt, akivel el tudnék beszélgetni?
Nincs az a külföldi jól fizető munka ami felérne egy anya körme alatti piszokkal! Hazajönni, orvoshoz kísérni, ha kórházban van látogatni!
Soha nem lesz nyugodt a lelked ha maradsz külföldön, Őt pedig valami tragédia éri!
Szerintem, ha utánakeresel, számtalan lehetőséget ad ki, én a bura.hu-t ismerem, ott lehet beszélni ilyen forában pszichológussal.
Külföldön pszichológushoz nem mennél szívesen? A nyelv a hátráltató, vagy esetleg anyagilag lenne megterhelő?
Konkrét baj van, vagy csak általánosságban nem érzed jól magad? Mennyi ideje tart ez az állapot?
Jobbulást Neked addig is! :)
Tudom, találtam is néhányat, csak az a gond, hogy sokáig nem írnak vissza.
Igazából gyengén beszélem a nyelvet, anyagilag nem megoldható lenne, csak nem akarom a szüleimet se terhelni vele.
Igazából úgy általában bajom van mindennel, pedig próbálok optimista lenni. Nehezemre esik kimozdulni.
Amúgy köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!