Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki nem olyan nyitott, nem...

Aki nem olyan nyitott, nem beszélget a töbiekkel, azokra miért hajlamosak (lányok) rászállni, pasziv formában is?

Figyelt kérdés
A többség 18 éves..a lány 24
2012. jún. 13. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiak rá is a többiek, szeretnék megismerni. Nem akarnak rosszat.
2012. jún. 13. 10:21
 2/9 A kérdező kommentje:
értem..hát nekem nem úgy jött le
2012. jún. 13. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem kell tizenévesekkel lógni...
2012. jún. 14. 01:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem lógtam, csak 9 hónapig jártam egy képzésre amit otthagytam ezek miatt, mert állandóan tudtomra adták hogy zárkózott vagyok, csöndes..közben meg semmi kedevem nem volt jópofizni, mint barátnőm tette, pedig nem birta őket annyira, őt meg persze hogy elgfogadták
2012. jún. 14. 01:43
 5/9 anonim válasza:
jó neked... engem hasonló helyzetben lese sz*rtak sose legalább téged próbáltak bevonni :/ nálam meg se próbáltak ilyet igaz mondjuk rám nem szálltak rám
2012. júl. 6. 21:32
 6/9 A kérdező kommentje:

Hàt inkàbb hagyjanak békén ne szòljanak hozzàm hagyjanak nyugodtan élni.

De ezek bàmultak hülye fejjel,csomòszor megszòltàk hogy zárkòzott vagyok.Bunkò is volt egynémelyik.nem azert de pont olyan aki én (nem szòlom meg kinek milyen a külleme,)de pont rossz küllemű lànyok engedték ezt meg maguknak:(

2012. júl. 6. 23:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha valamiért kilógsz a sorból, akkor soha nem fog senki békénhagyni. Ez amolyan világ rendje. Az ilyen emberekre rászállnak, kiközösítik, piszkálják, rosszabb esetben meg is alázzák.
2013. febr. 26. 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Lány vagy? Amúgy nem tudom. Én is zárkózott voltam régebben, és engem is leszartak, mint az egyik válaszolót. :D
2013. febr. 26. 21:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen , lány.
2013. febr. 26. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!