Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért van lent még mindig a...

Mért van lent még mindig a méhszájam? Segítsen valaki!

Figyelt kérdés
Már három napja össze-vissza vándorol a méhszájam! hétfőn este néztem először nyitva volt és reggelre fent, el sem értem, azóta ugyan ez van már negyedik napja. reggel fent este lent! Mért van ez? Most van, volt peteérésem! Ez normális? Elvileg akkor nyílik ki mikor van a pete kilökődés és amikor a peteérés befejeződött felmegy és zárva marad a menzeszig és attól függ babás vagy e vagy megjön lejön vagy ott marad! Kérlek akinek volt már ilyen vagy hasonló, vagy hallott már ilyenről!

2012. máj. 24. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Reggel és este nem egyforma a méhszáj helyzete. Este mindig lejjebb van egy kicsit, mint reggel.
2012. máj. 25. 12:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Ohhh..tényleg, nem is tudtam és nem is olvastam sehol, köszönöm, már kezdtem megijedni hogy valami nincs rendben a peteérésemmel, hogy nem akar visszazáródni. De ma reggel megint szépen lent, volt, de szerintem ma volt, van peteérésem, mert munka közben éreztem hogy szúr a petefészkem, igaz már a 16. napon vagyok, de ez még belefér :)

Köszönöm a válaszod, már féltem hogy senki nem reagál, én meg csak idegeskedek és aggódok!

2012. máj. 25. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:
:) Ne aggódj! Különben ha több cikluson keresztül követed, hamar belejössz, és ráérzel, hogy mikor van ovulációd. Nálunk a második gyerkőc ilyen módszerrel fogant, egy db együttlétből, a 19. napon... A 16. nap bőven benne van.
2012. máj. 26. 13:05
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben van...most elérem de szerintem nincs nyitva eddig lyuk volt rajta mos meg csak egy rés ami természetes. hát remélem összejön, naponta de volt mikor 0,5-1 napot kihagytunk, már egy éve együtt vagy végig nem védekeztünk sehogy és még nem jött össze...remélem sikerült valami! köszönöm a választ!
2012. máj. 27. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!