Baj van az agyammal? Hogyan lehetséges ez?
Kreativitás tesztet kerestem és találtam egy agyfélteke tesztet, mondom megnézem már magamnak.
Ránéztem, jobbra forgott a táncos (majd nézd meg a tesztet és megérted) gondoltam ez jó, mert akkor talán valóban kreatív vagyok. Aztán ránéztem és elkezdett balra forogni, ellentétesen.
Most kb 1-1,5 perc után ott tartok, hogy oda-vissza megy, váltakozik! Pedig én nem akartam megfordítani, csak ránéztem és ezt csinálja. Lehetséges, hogy meg van buherálva a kép és váltakozik? Utánanéztem több másik oldalon is felkerestem ezt a képet, de nekem ott is ezt csinálja.
Én ilyenről még nem hallottam. Egy ismerősömnek mondtam ő is elkezdte nézni, aztán mire kb. 10 percig nézte sikerült neki megváltoztatni az irányt. Ehhez képest nekem 2 másodpercenként megfordul! Nem túlzok, 2. Néha nagy nehezen kibírja 10 másodpercig de utána megint megfordul.
Elkezdtem szórakozni vele, ha érzelmekre gondolok akkor megegyezően forog, ha pedig elkezdem elemezni hogyan működhet akkor ellentétesen. Ezt pillanatonként tudom változtatni. Most már ott tartok, hogy csak rámutatok azt mondom "hopp" (:DDD) és megfordul. Iszonyú vicces, itt szédítem a csajt :)) Pár perc telt csak el, hogy lehet ez? Vagy ez mindenkivel így van?
Annyira ijesztő volt, mikor először elkezdte ezt csinálni, nem tudom eldönteni, hogy jobb vagy bal agyfélteke, mert folyton váltakozik. Általában jobb-al indul és az is jellemzőbb rám. De mindkettőből van amelyik tulajdonság igaz rám.
De itt az egyik teszt, nézzétek meg ti is:
A többi is ugyanez egyébként, csak ezt az oldalt linkelem most.
Én egyszer régen néztem egy honlapot ajol gyakorlatok voltak, hogy több órás gyakorlással egymásba toltak (gondolatban, a szemükkel) 2 formát vagy 2 félkört vagy mit és így egy kört és valami vonalakat kaptak. Csoportok is vannak ahol megpróbálják egyensúlyba hozni a két agyféltekét és órákig szenvednek ezzel, hogy a kettő egyszerre, vagy együtt működjön.
Én ezt nem is tudtam.
Szerintetek ez miért van? Valami probléma lehet velem? Nem merek erről senkinek se beszélni, mindig letagadom ha kérdezik azt mondom nekem megegyezően forog és ennyi, nem mondom, hogy váltakozik. (Régen is láttam már ilyen tesztet.)
Elnézést, hogy sokat írtam csak nem értem ez miért csak velem van. Valami bajom lehet?
Hát azt senki nem állította, hogy te mozgatod! Hanem merre mozog neked, te hogyan látod. Én kipróbáltam anyukámmal, ő balra látta én meg jobbra egy időben. Direkt rá is kérdeztem, hogy biztos-e stb, nehogy rosszul mondja véletlenül.
Amúgy én nem tekertem le, nekem a lenti rész nem is látszott, csak a kép nekem akkor is váltakozik állandóan a forgás. Na mindegy...
annak aki bemásolta paintbe: senki nem mondta, hogy te mozgatod te nagyon intelligens
Am lehet ebben valami, mert én is a tesómmal néztem és míg neki ellentétesen, nekem óra járásával megegyezően mozgott :D
Ha felismertük saját gondolkodásunkat, megváltoztathatjuk azzal, ha megtanulunk másként fókuszálni különböző dolgokra. Például, ha erősen a táncosra fókuszálunk, megváltoztathatjuk pörgési irányát. Próbálja ki!
ez van alá irva. khm.
Én akármit csinálok nekem csak az óramutató járásával megegyezően mozog!
Pedig föl-le vittem, csak a táncost néztem stb...
Egyébként lehet hogy van benne valami, mert én elég kreatív személyiség vagyok, és viszonylag jól is rajzolok :D
Lementettem, és megnyitottam egy olyan progival ami a .gif képeket is megnyitja, az összes képkockát mutatta, és nem fordult meg magától!
Hát nem tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!