Mi a baj az agyammal?
Menj el fuss egy nagyot vagy ússzál.
A fizikai megterhelés közben felment vérnyomás kipucolja az ereket, az agyi ereket is, az izzadás megtisztítja a szervezeted a sok lerakódott méreganyagtól, a tanulás is könnyebben megy utána és jól fogsz tudni aludni is.
menj pszichológushoz....mert igy mi neked nem tzdunk segiteni, én is voltam ott, elején féletm, h mi lesz, de nagyon jó volt elmondani mindent ami fáj! és ma már az nem szégyen....
csak anniy, hogy inkább ugy tanulj, hogy amikor otthon a leckéket csinálod, szüneteket csinálj, mert amúgy nem lesz semmi eredménye ha mindent bemagolsz.
Velem is elég hasonló történt.Memória zavar.Fáradékonyság.
Egy reggel korán keltem, mert kivételesen hamar el tudtam aludni, reggel pedig hamarabb felkeltem.Felöltöztem és elmentem futni.Nem vittem túlzásba, hogy mire hazaérjek, majd meghaljak , mert nem kapok levegőt.Csak normális tempóban, testemhez viszonyítva.Ezután egész nap aktív voltam órán, és jobb volt a befogadóképességem.Nekem bevált.Bár én nem változtattam az étrendemen.Semmit nem csináltam.Csak futottam, mégis jobb lett.
De rosszabbik oldala, ha rá fog szokni a szervezeted , általános életmóddá változik...és nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!