Momate kérdése:
Hátsó bmx agyammal mit kezdjek?
Figyelt kérdés
még kezdő vagyok és nem tudom h mien agyat vegyek ami ha hátra tekerek a bringa is hátra megy.2010. okt. 18. 16:38
2/7 anonim válasza:
szerintem dobd be vele a szomszéd ablakát
3/7 anonim válasza:
Amikor látod a filmeken hogy hátrafelé gurulnak a bmxel, és közben tekernek hátrafelé a pedállal, na az nem úgy van hogy azért teker a csávó, mert hátrafelé akar menni. Hanem eleve úgy érkezik a trükkből, hogy gurul hátra, de a racsni miatt muszáj neki is tekernie hátrafelé, mert ha nem tekerne, akkor nem tudna menni hátra. Vágesz? Ha meg olyan agyat akarsz, amivel ténylegesen lehet hátrafelé tekerni, akkor vegyél fixi agyat, de az meg hülyeség bmxbe.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
16:58 : neked szívesen bedobnám az arcodat az öklömmel
2010. okt. 19. 13:25
5/7 anonim válasza:
16:58-as vagyok.
én meg anyádba szállnék bele ököllel ;)
7/7 anonim válasza:
freecoaster hátsóagyat nem akarsz? nekem az van és bejött... legalábbis nekem könnyebb vele a fakie is ;)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!