Mik a depresszió tünetei? Ez annak számít?
Én teljes mértékben megértelek, mert én is ezt érzem.
És ami a legrosszabb, hogy nem tudok tenni ellene.
De sajnos én biztos depressziós vagyok, mert nálam már társuló tünetek is megjelentek sajnos...és sajnos ezek ellen sem tudok tenni.
Kitartást neked, és ne engedd, hogy elhatalmasodjon a rossz!
Ez az is fontos, hogy mióta tart...1-2 hétig talán egy hónapig akkor nem beszélünk betegségről. Ha több hónapig tart ÉS hozzá társul az álmatlanság vagy túlzott alvás igény, az állandó evés vagy az étvágytalanság az állandó levertség érzés...jönnek a testi tűnetek (fogyás v. hízás, megmagyarázhatatlan hasi vagy fejfájás) öngyilkossági gondolatok esetleg öngyilkossági kísérlet (ezt már nem kéne megvárni) akkor beszélünk depresszióról...Fonos az is hogy nem szabad bebeszélni magadnak...nem jó dolog a depi és nehéz belőle kilábalni segítség nélkül nélkül nem is lehet...
Szeretnék neked feltenni egy-2 kérdést.
Kérlek ha van rá időd olvasd el ezeket a verseket.
Illetve nézd meg ezt a videót. Megtalálod benne önmagad? Megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
akkor nincs depressziód hála az istennek :) és ennek ölülj is!!! az evészavar így csak a "sima" stressz okozza. Ezt könyebb legyűrni...sportolj, szerezz be egy háziállatot, menj el egy zarándokútra (lesétáltam a 40 fokos melegben 35 kilométert egy zarándokúton és azóta semmi lelki bajom sincs...pedig volt előtte bőven...) keress barátokat szervezzetek közös programot, írj verseket vagy naplót
magyarul stressz levezető cuccokat keress és alkalmazd folyamatosan. Én pl verseket írok (kit érdekel ha nem jó és nem tetszik senkinek az e lényeg h írd ki a lelki bajaid) sport= megnő az étvágyad+ stressz levezeté egy kutya tartás pl sporttal is jár és nagyon jót tesz a léleknek ha van akivel törődj. zenélj tanulj hangszeren az kihívás és lefoglal vagy rengeteg bármi más ami neked használ (és hanem szeretsz kimozdulni akkor is lehet csinálni vagy éppen megtanít kimozdítani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!