Ugy erzem a noverem depresszios! Nem tudom mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon meg vagyok ilyedve, ugy erzem/latom a noverem depresszios...A tortenet: Angliaban elunk, noveremnek van egy Angol baratja akit szinten depresszioval kezeltek. Decemberben volt egy szombat esti verekedes amibe belekevertek a sracot. Kimondtak az iteletet, borton. 2 ev. De nem hisz neki senki, hogy o artatlan, bizonyitekok sajnos eltuntek...!Egyebkent nagyon csendes visszahuzodo fiu. Noverem folyamatosan zokog, ha nem akkor nevet aztan megint zokog. A munkahelyen is folyamatosan bantjak mert kulfoldi...! Nagyon ki van szegeny lelkileg, en pedig nagyon meg vagyok ijedve. Mit tehetnek? Kerem a valaszokkal segitsetek! Elorre is koszonom!2012. júl. 4. 13:47
1/2 anonim válasza:
Azért piszkálják, mert külföldi? Ha próbál jó arc lenni a társasággal és úgy sem állnak le, akkor pszichopata mód "on", és készítse ki őket. Ugrassza egymásnak a többit okosan... tegyen róla, hogy véletlenül SE szúrja ki valaki azoknak a kocsikerekét, akik piszkálódnak vele, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!