Van itt olyan ember aki depressziós volt és most már nem az?
itt a betegségre gondolok nem a szomorúságra(...)
ha igen akkor hogyan?
Szia!
Én 4 hónapja állok egy pszichiáter kezelése alatt. Kitöltettek velem egy csomó tesztet, és megállapították, hogy szorongásos depressziós zavarban szenvedek. Az első hangulatjavító amit kaptam rontott a helyzetemen, de a második nagyon jót tesz. Persze még sokáig kell gyógyulgatnom, de már sokkal jobban érzem magam mint a kezelés előtt. 19/l
Szia!
Éveken keresztül mély depresszióban éltem. Sokáig kerestem az életből ki és az életbe vezető utat. Megtaláltam, gyógyszerek nélkül.
Már több mint 20 éve élek boldog, céltudatos örömteli életet. Mindenkinek ajánlanám a receptemet.
Szép estét kívánok Neked!
Kedves Kérdező!
A Bibliából tudtam meg hogyan lehet boldogan, kiegyensúlyozottan és céltudatosan élni.
Ez nem olyan mint a tabletta, amely (sokféle mellékhatás közepette) néhány órára vagy egy időre segít!
Kitartás és türelem, egy kevés idő kell hozzá. Fontos, hogy nem kell mindent elhinni, amit a Biblia tanításáról mondanak. Fontos a személyes meggyőződés. Személyesem bizonyosodj meg arról, amiben hiszel.
Ez a recept. Ha kéred segítek, akár privátban is. Egy próbát megér nem?
Szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!