Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem megy?

Miért nem megy?

Figyelt kérdés
Elterveztem, hogy erősebb személyiség leszek, és csak azt fogom csinálni amit én is szeretek, és olyan leszek amilyen vagyok, de mégse megy. Előjön a magabiztosság, de rájövök hogy nem menne, így teljesen letörök. Arra gondolok mindig, hogy gyerekként könnyebb volt. Mindig elsírom magam, mikor arra gondolok hogy gyerek akarok megint lenni..max 13 éves, akkor minden olyan jó volt. Nagyon hiányzik a gyerekkorom..nemtudom miért nem megy.. Köszönöm a válaszokat előre is!
2012. jún. 30. 18:04
 1/1 anonim válasza:
ezekhez sok kiratás és akaraterő szükséges.ne várd hogy egyből menni fog hosszű folyamat.talán írj naplót nem kell feltétlenül leírnod a napod..csak az érzéseidet problémáidat attól talán jobban érzed magad.a gyerekkorodról pedig csak annyit hogy sajnos ez már a múlté el kell engedned,tudom hogy nehéz de így van.
2012. júl. 3. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!