Mit tegyek ha altató, nyugtató nélkül nem megy az alvás?
Én jelenleg is három féle altatót szedek, de voltak már hosszabb időim, amikor ki tudtam hagyni. Volt amikor a Bio-Melatonin 3 mg. filmtabletta segített (Lehet kapni vény nélkül, hátránya, hogy elég drága.)
Most az óraátállítás miatt megint romlott a helyzet. A bekapcsolt rádiót is próbáltam (elhanyagolható a fogyasztása egy kis rádiónak), sokszor sikerült is elaludnom vele, de nem az igazi. "Másnaposságot" nem minden altató okoz, az Eunoctin eléggé, a Sanval viszont alig. Cseréld le az altatód, és próbálj meg kevésbé stresszes lenni.
Én számolni szoktam. Elvileg valami agykontrollos dolog, 1től 10ig folyamatosan. Közben figyelni a légzésre meg ellazulni. Így nagyon jól elalszok és meglepően hamar.
Egyébként feszült szoktam lenni esténként és az ágyban gondolom át a teendőimet, elmaradásaimat, és a mindennapi problémáimat. Ezért voltam rossz alvó.
Persze erre is kell időt hagyni, de nekem a számolós módszer módszer bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!