Pszichiáterhez lehet 18 alatt szülő nélkül menni? (Nyugtatót/altatót feliratni)
A nem vénykötelesek semmit sem használnak, az Andaxin/Gerodorm is max nyugtatónak meg izomgörcsök ellen jó..
Előre is köszönöm a válaszokat.
"Tisztában vagy vele, hogy ezek a gyógyszerek milyen hatással lehetnek a szervezetedre, főleg ha sokáig szeded és ilyen fiatal vagy?"
Ja, durva hatással vannak a gyógyszerek a szervezetre, a végén még meggyógyítják... egy pszichiáter sem fogja indokolatlanul teletömni gyógyszerekkel.
Egyetértek, hogy nem kéne agyongyógyszerezni magad. Pszichológus többet használna, gondolom, ne ítéld el mielőtt nem próbálod meg! Honnan vetted az unott pofát?
Ha esetleg unatkozol olvass Szendi Gábortól ;)
"...egy pszichiáter sem fogja indokolatlanul teletömni gyógyszerekkel."
ebben azért nem lennék olyan biztos...
Szerintem az többet árt, ha 3-4 napig nem tudok aludni, és hiába vagyok fáradt, nem tudok nyugton maradni, aludni, muszáj valamit csinálnom. Nem egyszer összeestem már. Sokszor csak piával sikerült elaludnom, de nem rúghatok be minden este.. Az iskolában sem tudok koncentrálni, mert valami mindig eltereli a figyelmemet, és néha úgy remeg a kezem, hogy alig tudok írni.
Ha ezt meg lehet oldani napi két bogyóval, akkor legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!