Ki milyen mellékhatásokat tapasztal/tapasztalt magán a Xanax SR 0,5 mg-os tabletta szedése közben/után?
Pszichiáter írta nekem fel ezt a tablettát, és kezelésre is kell majd mennem.
Fél tablettát kell bevennem egy nap, este.
Csak tapasztalatok érdekelnek!
Találgatások, netről szedett dolgok, NEM érdekelnek!
Szerintem butaságot csinált az orvos, ha tényleg az alvás miatt írta fel... Tudtommal a xanax szorongásra van...
Egyébként én az alvási problémáimra Valdoxant szedek, aminek abszolút nincs semmi mellékhatása, és a beszedést követő fél óra után hulla fáradt leszek. Ergo működik az is...
Próbálj vele beszélni róla, mert a Xanax tényleg durva szer. Ezt az orvosom is mondta, azért is nem írta fel...
Van sok bajom, szorongás, depresszió, alvászavar, idegesség, agresszivitás....
Mióta szedem a xanaxot annyit tapasztalok, hogy kicsit jobban alszok, egyszer többet vettem be az előírtnál azaz 1 szemet, s alig bírtam reggel felkelni mert hulla voltam. Agresszívabb is lettem kicsit a mai napon bár ezt nem foghatom a gyógyszerre.....
Más hatását nem érzem, de bármikor le tudok vele állni akkor is ha az orvos azt mondja nem kellene.... Eddig kibírtam a sok bajt akkor ha nem segít ezután is átvészelem. Köszönöm a válaszokat.
Én is meglepődtem mikor első nap kiírta a xanaxot a pszichiáter, bár én nem értek hozzá pontosan mire való, de az tény sokat nem ér. Majd később kiderül változnak-e a dolgok.
De igen! Okozhat a Xanax agressziót! Mint bármelyik más antidepresszáns. Pont ez a lényege ezeknek a szereknek, hogy gátlástalan leszel tőle.
Azt olvastam, hogy a legutóbbi pécsi lövöldöző is hasonló szereket szedett, azért tudott hidegvérrel lövöldözni.
Előzőnek:
Igen, függő leszel tőle, és nehéz lesz majd kibírni, amikor nem akarod majd szedni. Azt tudom csak mondani, hogy szedjél sok sok vitamint, de ne este, mert attól megint nem tudsz aludni. Mentális zavar esetén pedig nagyon fontos az Omega 3 zsírsav pótlása is.
Még mindig nem értem, hogy alvászavarra hogy tud az orvos egyből egy ilyen erős gyógyszert felírni...
Szia! Sok levél íróval egyetértek. Én csak a saját tapasztalatomat tudom. Este 2 mg - reggel 1 mg SANAX SR szedek. Való igaz nem altató, de Valdoxannal együtt igen.
Rászokni lehet, nagyon nehéz elhagyni, ha egy napot kihagyok nem aznap érzem, hanem a következő napon. Viszont az szörnyű. Tehetetlen vagyok, mert szeretném legalább csökkenteni! Ha kórházban vagyok a terápiás kezelések sokat segítenek, de ez sem mindig. Légy óvatos!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!