Napi két Xanax SR 0,5 mg tabletta mellé lehet alkoholt fogyasztani?
Gyógyszer mellé alapvetően nem szabad alkoholt fogyasztani, nemhogy nyugtató mellé!!!!
Illetve rosszul fogalmaztam! Szabad, csak nem ajánlott! A Te agysejtjeid! Úgy nyírod ki őket ahogy akarod!
azt nem lehet meghatározni egységesen hogy mennyit, mindenki máshogy bírja a piát eleve, nem még benyugtatózva.
a lényeg hogy csak ésszel.
Köztudott, hogy aki Xanax-ot szed rendszeresen, az függővé válhat! Sőt az is köztudott, hogy egy idő után ha a beteg tudta nélkül kicserélnénk a nyugtatót c vitaminra, nem venné észre és gyógyulását a nyugtatónak tudná be.
Nekem is felírt a doki Xanaxot, csak azért mert néha rosszul voltam. Semmilyen neurológiai háttere nem volt a rosszulléteimnek, ezt el is mondta, mégis felírta és nem csak egy kis időre, hanem 3 hónapra!
Úgy döntöttem, hogy 20 évesen nem akarok még nyugtatóktól függni!
Arról nem is beszélve, hogy tulajdonképpen azok a mellékhatásai ami miatt felírják!
"A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:00"
Orvos valóban nem vagyok, csak gyógyszerész. Hidd el nem lehetetlen az a gyógyszert elhagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!