Miért nem táplálok érzelmet senki és semmi iránt?
Gyerek korom óta ezt érzem, nem hatódok meg semmitől nem tudok szeretni igazán senkit és semmit, elég üresség érzésem van. Vannak még egyéb tüneteim amik nem előnyösek szerintem de most erre keresem a választ..
Pszichiáter és hasonlókhoz nem mentem és nem is fogok.
Valószínűleg még nem vesztettél el semmi vagy senki számodra fontosat. Kevés a kihívás életedben. Keveset csalódtál, és még nem vágtak át.
Vagy pont ellenkezőleg, az egész életed nagyon tragikus és próbálsz semmihez nem kötődni.
De inkább az 1.-t mondanám, abból amennyit írtál. Fiatal vagy és még érzelmileg éretlen, ezért taszítod a szoros kötődéseket.
Részvétem.
Akkor pont ezért. Mivel elvesztetted azokat, akik a világon a legfontosabbak voltak neked, ráadásul mindkettőt egyidőben. Nem mersz tudat alatt sem közel kerülni érzelmielg senkihez, megkímélve magad az újabb veszteségtől. A lelked nem kíván mégegy ilyen tortúrtá a legrosszabb esetre. Csak a lényeget nem írtad, de így már érthető. 5 év még nem annyira sok idő, de szerencsére még most is nagyon fiatal vagy és felismerted a problémát, ami azt jelenti, hogy tovább próbálsz lépni, jó úton haldasz és sikerülni is fog a közeljövőben. Viszont mindenképp jól tetted, hogy ezt leírtad és próbálj meg valakit találni, akivel erről tudsz beszélni, az érzéseidről az sokat segít. DOkihoz ne menj, se pszichológushoz se pszichiáterhez és gyógyszert se szedj. Az élet, az idő és a társ(ak) a legjobb gyógyír mindenre.
És téged zavar?
Szerintem csak simán egy ilyen személyiség vagy.
Én is pont ilyen vagyok, de én antiszociális is, nem nagyon érzem magam jól emberekkel körlvéve, eggyel se.
Te szeretsz emberekkel lenni?
Én is úgy voltam vele, hogy tulképp kiskorom óta ilyen vagyok, viszont nálam ez valahogy úgy párosul, hogy ugyanakkor nagyon furcsa dolgokban vagyok érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!