Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit szóltok Csernus ezen...

Mit szóltok Csernus ezen válaszához? Ti hogyan válaszoltatok volna?

Figyelt kérdés

Engem speciel a második része nem fogott meg,vagyis nem értettem mire mondja Csernus azt,hogy aki nem sokat tesz be az életbe az nem sokat kap vissza és az "és akkor mi van?" retorikus kérdéseit.

ez az a videó : http://www.youtube.com/watch?v=qzygbmItxzM

2012. jún. 27. 21:45
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nem,szerintem nem fikáz.

Arra érti a keveset tesz bele, hogy aki csak ül magának,érdektelenül,depisen,az nem tesz azért semmit, hogy jobban éljen és az életének legyen valami értelme, így élmények, visszacsatolások sem érik.Tehát csak marad a nihil lét, depi,ingerszegény,unalmas,vegetáló élet,aminek szerinte nincs értelme-ez a hangsúlyából jön le.Mármint annak nincs értelme, hogy valaki eltékozolja a már meglévő ajándékát:az életét. " És akkor mi van"-tehát ezzel sincs semmi probléma, mert mindenki úgy él ahogy ő szeretne,eltékozoltan vagy sem.És akkor mi van-mert az ilyen embernek is van küldetése,mégpedig az,hogy mások okuljanak a példájából,hogyan tékozolta el az életét.

A flegma stílusa pedig azt jelenti,hogy ő nem ért egyet ezzel az életformával.

2012. aug. 30. 01:19
 12/12 anonim válasza:
10-es válaszolónak pedig azt üzenem, hogy a fizikai betegséget ne hasonlítsd a lelki betegséghez.Ugyanis,a fizikai dologról az ember nem tehet általában, de a lelki dolgait az ember nagyrészt magának okozza-például a videón hallott páciens,aki otthon ül és figyel,ahelyett,hogy élne,hiszen él.És még panaszkodik is.Magának okozza és valszeg nem beteg hanem hülye a gondolkodása.
2012. aug. 30. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!