Hogyan tudnék magamból kiölni minden érzést/érzelmet?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 23:57
11/12 anonim válasza:
Hasonlóan érzem magam nagyon régóta vagyok egyedül csak csalódás ér és szinte csak negatív dolgok.Most pedig szeretek valakit de ez is egyoldalú,megöl belül teljesen, és kerülni se tudom mivel munkatárs nap mint nap látom egy műszakba,egy helyen.Felmondani se akarok de másik műszakot se mert amúgy szeretem a mostanit de ez az egy dolog ami kikészít.Sokan szeretnek amúgy de egyszerűen elviselhetetlen vagyok emiatt, befordultam alig beszélek és nem tudom mitévő legyek.Aki segített volna továbblépni annak se kellek..Volt olyan időszakom hogy kb semmit se éreztem lehet jobb volt.Most úgy vagyok vele jobb lenne,de nem tudok sírni se,megkönnyebbülni és megöl belül a bánat és ebből elegem van,semminek se örülök ha valaki vigasztalna ne legyek ilyen ellenségesen,dühösen reagálok Hogy hagyjon békén..jobb lenne nem szólni senkihez de nem hagynak békén,tudom hogy azért mert "szeretnek" de dühítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!