Lehet tenni valamit ellene?
Figyelt kérdés
Alvajáró vagyok.emeletes házban lakunk.Éjjel a szüleimhez szoktam(állítólag) menni hogy éhes vagyok és kipakolom a hütöt,volt olyan is hogy kimentem megetetni a kutyákat,és kitépkedtem a virágokat.Reggel mindig a fürdöbe ébredek,és mindenem fáj mert leesek a lépcsön2012. jún. 21. 14:05
2/2 anonim válasza:
Pszichiáter, illetve léteznek különféle központok is, ahová be kell feküdnöd 1-2 éjszakára és amíg alszol megfigyelik az agytevékenységedet és hasonlókat, hogy megfelelő kezelést tudjanak javasolni. (Nem kell tőle félni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!