Mit tudok tenni ellene?

Nem tudsz onnan sehova elköltözni akár ideiglenesen is?
Másrészt ha heroin függő volt, akkor volt pszichológusnál vagy pszichiáternél nem? Mindenesetre nem ártana elvinni oda beszámolni ezekről a dolgokról.

Ez így nem mehet tovább!
Ha nem tudsz elköltözni akkor kérj segítséget az orvosától!
Megtudnia nem kell, az orvos nem mondhatja el neki.
Értem én hogy most mindenki azt lesi hogy neki mi a legjobb de az nem megoldás ha közben te erre rámész lelkileg.

Nem lehet, hogy szed azóta is valamit ami amúgy enyhébb mint a heroin de agressziót vált ki?
Heroin hatása alatt nem agresszív az ember de az elhagyás utáni depressziótól válhat agresszívvé is az ember de nem ez a jellemző.
Ellenben a kokaint fogyasztó ember rendkívűl agresszív tud lenni ha éppen nincs a szer hatása alatt. Úgyanez igaz más drogokra is (de a heroinra pont nem). Szerintem a bátyád most is használ valamit csak nem heroint, vagypedig alapból idegbeteg amin csak rontott a heroinos tortúra.

Nézz utána, hogy a közeletekben van-e valahol NAR-ANON gyűlés. Ez drogfüggők hozzátartozói számára létrehozott önsegítő csoport, és ha a gyűléseikre nem is akarsz eljárni, érdemes felvenni velük a kapcsolatot, mert nagy valószínűséggel fogsz találkozni olyannal, aki hasonlót átélt, és segíthet megoldani a problémád.
A tesódat pedig valahogy rá kéne venni egy rehabra. Sajnos a fizikai leszokás nem elég, a metadon átmeneti segítséget nyújthat, de szüksége lenne arra az életmódváltásra, amit egy jó rehabon megtaníthatnak neki.

Egyszerű küld a címet privibe odamegyek agyonverem
széttörgelem a kezeit és utána hiba egy szál se.
Vagy bérelj fel valakit, vagy üss vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!