Hogyan tudnám leküzdeni az egyedüllét félelmet?
Kiskoromban én is sokszor egyedül lettem hagyva. Nem kellemes, de túléltem úgy ahogy.
Talán szervezz magadnak programot, ha előre tudod, hogy nem lesz társaságod. Vagy esetleg egy ölelgethető háziállat is segítene a bajodon. Vagy majd keress meg és beszélgethetünk :)
Az előttem lévő javasolta a kisállatot. Ez a legjobb ötlet! Főleg a kutyus! Ha kertes házban laksz, akkor lehet nagyobb testű is, de ha pl. panelben akkor valami kisebb. Interneten lehet találni "olcsó" kutyusokat. :)
Olvasgass könyveket, fórumozz is, ha ott válaszolgatsz a kérdésekre, lehet hogy akad egy levelezőtársad.
Köszönöm az ötleteket :)
Háziállatom van, 3 macska meg egy kutyus. És igazából nekem nem az egyedülléttel van bajom, hanem ha tudom, hogy egyedül leszek, akkor képes vagyok előtte 3-4 napig is "rettegni" tőle. Amikor már ott tartok nem gáz, csak eléggé megkeseríti az előtte lévő napokat.
Levelezőtársak meg nem igazán jönnek össze. Lehet, bennem van a hiba, de ha valakinek más a stílusa (nem zenei, hanem úgy általában), mit az enyém, akkor inkább búcsút intek. A való életben vannak barátaim, velük sokat vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!