Mikor végre elhatározom hogy kimászok a "sötétből" mindig visszaesek. Miért? (lent)
1: hogy érted?
2: 15! Bocsi h lemaradt!
Nem nagyon tudok barátkozni! Az osztály többi tagja és én 2 külön világ!
Ők az osztálybulit, mozit és jégkorit szeretik, míg én inkább elmennék egy múzeumba (tudom hogy fura de így van).
Utálják a fontosabb tantárgyakat (pl: töri, német, matek, nyelvtan, irodalom...) énnekem meg a kedvenceim.
És sorolhatnám.
Nincs közös témám se velük! Akkor hogy tudnék kezdeményezni? Mikor a legjobb barátnőmről kellett fogalmazást írni megbeszéltem a tanárral h anyumról írnék inkább. Engedte bár nem örült. csak nem tudja a szitut.
köszönöm! nagyon jó ezt hallani/látni.
A régi sulimban jártam hímzőszakkörre és még oda járok vissza minden héten mert annyira annak a tanárnak a szívéhez nőttem (állítása szerint) hogy szeretné ha járnék tovább és megyek is mert nagyon kedves volt velem 4.-ben. Sosem felejtem el. Nyelvtant és ircit tanított. Mindkettőből volt 1-1 négyesem de ő megadta a dícséretest! Ez nekem úgy sokat jelent! :) Meg segít néha tanulni. Azt mondta ha valamit nem értek menjek hozzá. :D Nem sokszor kell a segítség de ha kell szakkör után behív egy terembe és elmagyarázza. Csak oda járok. Sporthoz nem nagyon értek, de az 5-ért megharcolok minden egyes tesin. A sulinkban nincsenek szakkörök.
Idősebbekkel? Nem is tudom...lehet hogy megfogadom a tanácsodat!
Köszi minden válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!