Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mikor végre elhatározom hogy...

Mikor végre elhatározom hogy kimászok a "sötétből" mindig visszaesek. Miért? (lent)

Figyelt kérdés
Állandóan egyedül vagyok, nincsenek barátaim, a szüleim alig vannak itthon. Mindig itthon ülök a sötét szobában. Ez az életem! Mikor elhatározom hogy szerzek barátokat és mozgásba lendülök, "összetöröm a saját szívem". Mindig feladom. Miért?

2012. jún. 14. 15:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nyisd ki a pince csapóajtaját
2012. jún. 14. 15:30
 2/13 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2012. jún. 14. 15:31
 3/13 A kérdező kommentje:

1: hogy érted?

2: 15! Bocsi h lemaradt!

2012. jún. 14. 15:34
 4/13 A kérdező kommentje:
15/L
2012. jún. 14. 15:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Próbálj meg tényleg barátokat keresni, menj ki a szabadba töltödj fel, keress valami hobbit, akár járj közösségi programokra, előadásokra, sportolj.
2012. jún. 14. 19:01
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem nagyon tudok barátkozni! Az osztály többi tagja és én 2 külön világ!

Ők az osztálybulit, mozit és jégkorit szeretik, míg én inkább elmennék egy múzeumba (tudom hogy fura de így van).

Utálják a fontosabb tantárgyakat (pl: töri, német, matek, nyelvtan, irodalom...) énnekem meg a kedvenceim.

És sorolhatnám.

Nincs közös témám se velük! Akkor hogy tudnék kezdeményezni? Mikor a legjobb barátnőmről kellett fogalmazást írni megbeszéltem a tanárral h anyumról írnék inkább. Engedte bár nem örült. csak nem tudja a szitut.

2012. jún. 14. 19:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Hmm értelmesebb vagy a korosztájodnál, ez ritka, büszke lehetsz rá. Nézz filmeket, figyeld a szituációkat így lesz pár témád amit bedobhatsz, nézz híreket azok is jó témák tudnak lenni. Véleményem szerint idősebbekkel kéne barátkoznod több lehet a közös téma. Járj el előadásokra (olyanokra amik érdekelnek) ott máris van közös téma.
2012. jún. 14. 19:35
 8/13 A kérdező kommentje:

köszönöm! nagyon jó ezt hallani/látni.

A régi sulimban jártam hímzőszakkörre és még oda járok vissza minden héten mert annyira annak a tanárnak a szívéhez nőttem (állítása szerint) hogy szeretné ha járnék tovább és megyek is mert nagyon kedves volt velem 4.-ben. Sosem felejtem el. Nyelvtant és ircit tanított. Mindkettőből volt 1-1 négyesem de ő megadta a dícséretest! Ez nekem úgy sokat jelent! :) Meg segít néha tanulni. Azt mondta ha valamit nem értek menjek hozzá. :D Nem sokszor kell a segítség de ha kell szakkör után behív egy terembe és elmagyarázza. Csak oda járok. Sporthoz nem nagyon értek, de az 5-ért megharcolok minden egyes tesin. A sulinkban nincsenek szakkörök.

2012. jún. 14. 19:48
 9/13 A kérdező kommentje:

Idősebbekkel? Nem is tudom...lehet hogy megfogadom a tanácsodat!

Köszi minden válaszolónak!

2012. jún. 14. 19:49
 10/13 hvv válasza:
Egyertelmuen ertelmesebb vagy a korosztalyodnal,es ezt ne konyveld el negativumkent.Ne is probalj olyan lenni mint az atlag, mert az neked nem fog menni,es azt viszont kudarckent fogod megelni, ami egyebbkent sem hianyozna neked.Jarjal oda ahol jol erzed magad,ott fogsz baratokat talalni. Nem konnyu egy "kakukk tojas" elete,de hidd el nem vagy egyedul.Keressed es meg talalod a tarsaidat.
2012. jún. 15. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!