Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik emilfóbia, vagy...

Létezik emilfóbia, vagy valami hasonló?

Figyelt kérdés

Ha nem kapok emailt, vagy valamilyen üzenetet, akkor hiányzik nagyon, türelmetlen vagyok és itt írkálok. Tudom, hogy ez már nem okés, de akkor is. Olyan mint a játékszenvedély, és a normális társas kapcsolatot emiatt sem egyszerű összehoznom, mert mindig ilyesmivel indul, s még véletlenül sem a közelből sikerül találnom valakit...

35F

2012. jún. 15. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor nekem is e-amial fóbiám van, de pont az ellenkezője miatt! Olyan sokat kapok, képtelen vagyok már megnyitni is őket! Átküldjek neked minden nap 1-et? ;) És akkor te is jól jársz meg én is :)
2012. jún. 15. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is szeretek valamiféle visszajelzéseket kapni, csak hogy tudjam, hogy tudják az emberek, hogy létezem. Mindig megnézem itt is, hogy a reagáltak-e valamit az emberek a kommentjeimre.

Tuti erre is kitaláltak már valami nevet. :)

2012. jún. 18. 03:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Huhh, nem vagyok egyedül. Emilfóbia? Emilfan? Emilfétis? Emil-szindróma? Emilkedős?
2012. jún. 18. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!