Mindig szorongok, nem tudok a manak elni?
Az, hogy nem tudsz örülni valami olyannak, ami pedig tökre jó lenne, mert te akartad, azért az elég érdekes. Én régen jártam pszichológushoz, és megkérdeztem tőle, hogy mikor van az, amikor valakire azt mondják, hogy kérjen segítséget, keressen szakembert. Ő azt mondta, hogy ezt igazából majdnem mindenkinek magának kéne eldöntenie, de ha akarok valami tömör magyarázatot, akkor az annyi, hogy
"Amikor egy ember nem tud teljesíteni, és/vagy nem tud örülni, amikor ez a képessége gátolva van, akkor ott tud segíteni neki a pszichológus, és jó is, ha segítséget kér az ember." (na nem szószerint, de valami nagyon hasonlót)
Na te ugye nem tudsz örülni, hanem inkább szorong az út miatt. Ha ez más dolgokkal is van így, akkor szerintem jót tennél magaddal, ha keresnél egy szakembert. Ha budapesti vagy, akkor Szokolai Árpádot tudom neked ajánlani, nekem nagyon sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!