Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindig szorongok, nem tudok a...

Mindig szorongok, nem tudok a manak elni?

Figyelt kérdés
Pl:most lenne lehetosegem hoyg menjek kirandulni becsbe es mar be is jelentkeztem de az a baj hogy szeptemberbe lesz.En pedig mindig azon agyalok, hogy mi lesz ha addig valami kozbejon es ugy erzem, hogy addig semmit nem tudok teljesen felszabadultan tenni amig le nem tudom ezt a kirandulast. Es mar az bosszant, hogy egesz nyaron ezen kell agyaljak. Mi a velemenyetek?

2012. jún. 10. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
A hozzáállás a baj. Ha valamire vágysz, akkor arról nem beszélsz úgy, hogy "le van tudva".
2012. jún. 11. 07:29
 2/3 Székelyfalussy Lászl ***** válasza:

Az, hogy nem tudsz örülni valami olyannak, ami pedig tökre jó lenne, mert te akartad, azért az elég érdekes. Én régen jártam pszichológushoz, és megkérdeztem tőle, hogy mikor van az, amikor valakire azt mondják, hogy kérjen segítséget, keressen szakembert. Ő azt mondta, hogy ezt igazából majdnem mindenkinek magának kéne eldöntenie, de ha akarok valami tömör magyarázatot, akkor az annyi, hogy

"Amikor egy ember nem tud teljesíteni, és/vagy nem tud örülni, amikor ez a képessége gátolva van, akkor ott tud segíteni neki a pszichológus, és jó is, ha segítséget kér az ember." (na nem szószerint, de valami nagyon hasonlót)

Na te ugye nem tudsz örülni, hanem inkább szorong az út miatt. Ha ez más dolgokkal is van így, akkor szerintem jót tennél magaddal, ha keresnél egy szakembert. Ha budapesti vagy, akkor Szokolai Árpádot tudom neked ajánlani, nekem nagyon sokat segített.

2012. jún. 12. 13:09
 3/3 A kérdező kommentje:
mar majdnem egy eve jarok pszichologushoz es azota nagyon sokat javultam, de meg mindig ez van, amugy kenyszerbeteg vagyok. azert kossz
2012. jún. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!