Biztos, hogy tud a segíteni a pszichológus?
Leírom a problémám.
Boldogtalan vagyok, folyamatos gyomorideg gyötör, már azzal ébredek. Semminek se tudok örülni, minden mindegy. Az ételek terén nagyon válogatós vagyok, alig eszek meg valamit. A szexhez sincs kedvem. Nem tudok szépen kommunikálni..hiába gondolom ki agyban a dolgokat, a számon nem jön ki úgy, ahogy szeretném, zavarban vagyok, izgulok. Semmihez sincs kedvem, mindent morogva csinálok. Lusta vagyok. Folyamatos fáradság van rajtam. Nehezen mosolygok. És ami a legszörnyűbb, hogy az öngyilkosság gondolata se áll távol tőlem.
DE! Tudom, hogy nem vagyok jól. Tudom, hogy mit hogyan kellene csinálom, de egyszerűen nem találom meg a helyes utat, a kiutat ebből a ramaty állapotból és szinte már emiatt percenként sírni tudnék.
Sikeres ember akarok lenni, de egyszerűen képtelennek érzem magam erre. Most is remegek.
Tud segíteni a pszichológus? Voltam kineziológusnál, szinte semmi javulás rajtam. Ugyanazokat a dolgokat mondta el, amiket tudok már, de azokat a dolgokat nem tudom tudatosítani magamban. Annyira félek, hogy senki és semmi nem tud rajtam segíteni.
Én képtelen vagyok magamat meggyógyítani!
Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!