Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Biztos, hogy tud a segíteni a...

Biztos, hogy tud a segíteni a pszichológus?

Figyelt kérdés

Leírom a problémám.

Boldogtalan vagyok, folyamatos gyomorideg gyötör, már azzal ébredek. Semminek se tudok örülni, minden mindegy. Az ételek terén nagyon válogatós vagyok, alig eszek meg valamit. A szexhez sincs kedvem. Nem tudok szépen kommunikálni..hiába gondolom ki agyban a dolgokat, a számon nem jön ki úgy, ahogy szeretném, zavarban vagyok, izgulok. Semmihez sincs kedvem, mindent morogva csinálok. Lusta vagyok. Folyamatos fáradság van rajtam. Nehezen mosolygok. És ami a legszörnyűbb, hogy az öngyilkosság gondolata se áll távol tőlem.

DE! Tudom, hogy nem vagyok jól. Tudom, hogy mit hogyan kellene csinálom, de egyszerűen nem találom meg a helyes utat, a kiutat ebből a ramaty állapotból és szinte már emiatt percenként sírni tudnék.

Sikeres ember akarok lenni, de egyszerűen képtelennek érzem magam erre. Most is remegek.

Tud segíteni a pszichológus? Voltam kineziológusnál, szinte semmi javulás rajtam. Ugyanazokat a dolgokat mondta el, amiket tudok már, de azokat a dolgokat nem tudom tudatosítani magamban. Annyira félek, hogy senki és semmi nem tud rajtam segíteni.

Én képtelen vagyok magamat meggyógyítani!

Mit csináljak?

2012. jún. 10. 11:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
"kedves" kérdező nem veszed észre hogy folyamatosan kifogásokat keresel? miért nem akarsz meggyógyulni? Vagy élvezed ezt a helyzetet hogy beteg lehetsz, és így sajnálatot, törődést és együttérzést tudsz kicsikarni a környezetedből? Bárki bármit ajánl, mindig visszautasítod ilyen-olyan ürügyre hivatkozva. Így sajnos nem tudunk rajtad segíteni
2012. jún. 14. 13:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, ez is a gyengeségem EGYIK jele.
2012. jún. 14. 13:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, az alapján a Williams csak apró része a megoldásnak :( De a gyógyszer nem fog lényegesen segíteni, ezt tapasztalatból mondom. Az orvosi kivizsgálás viszont tényleg kell, de ezt már előttem is írták.
2012. jún. 14. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!