Phanie kérdése:
Tanácstalan vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Régen rengeteget bántottak a suliban 5 teljes éven keresztül, hogy kövér vagyok. Tavaly áprilisban rászántam magam és fogyózni kezdtem. Meg is lett az eredménye, augusztusra anorexiás lettem. Szeptemberre a pszihiátrián kötöttem ki. 3 hetet töltöttem bent zsinórban, azóta hetente járok be, és külön pszihologushoz is járok. Viszont ahogy elkezdtem kilábalni a betegségből, átcsapott egy idő után, kényszerevéssé, elkezdtem hízni, és depressziós lettem. Vágdosom magam. Senki nincs mellettem, senkit sem érdekel hogy vagyok, senki nem hallgat meg. Úgy érzem, lassan megőrülök, mert nem tudok mit kezdeni azzal ami a fejemben van. Napi szinten fontolgatom az öngyilkosság lehetőségét, de egyelőre nem vagyok kész rá. de felek hogy egyszer mikor kiborulok megteszem. Egyre ijesztőbb dolgokat csinálok. cigizek, és az antidepresszánsomra iszom. Segítsetek. félek...2012. jún. 9. 19:41
11/11 anonim válasza:
Megkérdezhetem, milyen jellegű segítséget vársz? Elvileg jó kezekben vagy, ha jársz pszichohoz, de ijesztőket művelsz, ez tény. Komolyan érdekel, kb. mi az, amit tőlünk várnál, és azt fogod kapni, vagy legalábbis majd törekszem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!