Fogszabályzás, de hogyan és mennyiért? TANÁCSTALAN VAGYOK! :/
Hali.
Már nagyon régóta szeretnék fogszabályzót, viszont eddig még nem voltam nagyon meggyőződve a hatékonyságáról. Most már viszont 100%ig meggyőztek! Debrecenbe járok gimibe(17 éves vagyok, decemberben töltöm majd a 18at), és ugyebár járunk sulifogászatra, és ott is van fogszabályzás. Azt szeretném tudni, hogy erre van e valamilyen támogatás, vagy valami, mert nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal! Érdemes megcsináltatnom még 18 éves koromig, vagy hagyjam , és ne terheljem a szüleimet ilyenekkel, mert december után csak drágább lesz??
Azt szeretném még tudni, hogy a fizetést hogy lehet megoldani, hogy havi részletben vagy egész összegben.
A válaszokat nagyon köszönöm! előre is
Szia!
18 éves korig van támogatás a fogszabályzóra utána nincs!!!
én miskolci vagyok és az SZTK-ba csinálták a fogszabályzóm (alsó-felső)így került kb 70e forintba..igaz az állítások ingyen voltak (sok helyen azért is kell fizetni)
szerintem minél hamarabb kezd el mert az elején sok idő amíg időpontot kapsz a dokihoz,a röntgenekre..és december hamar itt lesz
a fogszabályzót meg csak ajánlani tudom, nekem iszonyatosak voltak a fogaim össze vissza álltak és 2 év alatt rendbe hozta :))igaz néha k.vára fájt,de a szépségért szenvedni kell :D
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!