Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzás, de hogyan és...

Fogszabályzás, de hogyan és mennyiért? TANÁCSTALAN VAGYOK! :/

Figyelt kérdés

Hali.

Már nagyon régóta szeretnék fogszabályzót, viszont eddig még nem voltam nagyon meggyőződve a hatékonyságáról. Most már viszont 100%ig meggyőztek! Debrecenbe járok gimibe(17 éves vagyok, decemberben töltöm majd a 18at), és ugyebár járunk sulifogászatra, és ott is van fogszabályzás. Azt szeretném tudni, hogy erre van e valamilyen támogatás, vagy valami, mert nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal! Érdemes megcsináltatnom még 18 éves koromig, vagy hagyjam , és ne terheljem a szüleimet ilyenekkel, mert december után csak drágább lesz??

Azt szeretném még tudni, hogy a fizetést hogy lehet megoldani, hogy havi részletben vagy egész összegben.

A válaszokat nagyon köszönöm! előre is

#ár #fogszabályozás #Debrecen #Iskola Fogászat
2012. máj. 26. 23:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

18 éves korig van támogatás a fogszabályzóra utána nincs!!!

én miskolci vagyok és az SZTK-ba csinálták a fogszabályzóm (alsó-felső)így került kb 70e forintba..igaz az állítások ingyen voltak (sok helyen azért is kell fizetni)

szerintem minél hamarabb kezd el mert az elején sok idő amíg időpontot kapsz a dokihoz,a röntgenekre..és december hamar itt lesz

a fogszabályzót meg csak ajánlani tudom, nekem iszonyatosak voltak a fogaim össze vissza álltak és 2 év alatt rendbe hozta :))igaz néha k.vára fájt,de a szépségért szenvedni kell :D

14L

2012. máj. 28. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!