Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A múltkor láttam a szobámban...

A múltkor láttam a szobámban egy hollót elrepülni. Megbolondultam?

Figyelt kérdés
sosem iszom, szal nem toom mi volt az, de nem igazán beszélek róla senkinek. Megbolondultam?

2012. jún. 8. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer egy poharat néztem nyuszinak... Esküszöm mozgott is. XD Reggel volt én meg hullafáradtan jó hogy marhaságakat látok. Közelebb mentem, megnéztem aztán megnyugodtam. Szerintem te is csak valamit összetévesztettél vele. Nyugi! :)
2012. jún. 8. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha előfordul ilyen többször is, nem árt orvoshoz menni. Egy-egy hallucináció amúgy belefér, főleg álmosan, fáradtan, felébredés után.
2012. jún. 9. 05:52
 3/7 anonim válasza:
meg
2012. jún. 11. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Hozzám repült már be madár, mikor az ablak nyitva volt. Lehet, hogy nálad is ez történt.
2012. jún. 12. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
fiam,szokj le az LSDről!
2012. jún. 12. 23:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Apukám, én LSD nélkül is látok hollókat...XD
2012. jún. 15. 20:15
 7/7 anonim válasza:
nekem mindig nyitva van az ablakom és a másik szobában az erkélyajtó. Fekszek nyugodtan, erre egy veréb berepült az ablakon, át a szobákon, majd ki az ajtón, én meg csak néztem, hogy "mi a f..." :D
2012. jún. 21. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!