Mit csináljak magammal? Egész nap a szobámban ülök, nem megyek sehova. Hazajövök suliból és leülök a gép elé, tévézek egy kicsit ha jó idő van kimegyek az udvarra.
Figyelt kérdés
Hazajövök suliból és leülök a gép elé, tévézek, egy kicsit ha jó idő van kimegyek az udvarra. Nem érdekel semmi, és enni is alig megyek ki, semmihez nincs kedvem. Mit csináljak hogy jobb legyen??2012. máj. 4. 20:58
1/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Ugyanis én ugyanezt teszem, csak nem suliból jövök haza, hanem már munkából. De minden más egyezik, amit írtál.
30/N
2/4 teleka válasza:
Ezek depressziós tünetek. A legjobb az lenne, ha végiggondolnád, hogy mitől vagy kedvetlen és megpróbálnád megszüntetni. Találj valamit ami érdekel. Olvass, menj el a barátaiddal sétálni, íratkozz be egy tánctanfolyamra... Ki a szabadba!:)
3/4 anonim válasza:
Normális esetben ha valamivel elkezdesz foglalkozni, rákoncentrálsz valamire, akkor az egy idő után érdekelni fog, emiatt méginkább odafigyelsz rá, méginkább érdekelni fog, aztán kapcsolódó területek is érdekelni kezdenek és így tovább. Ha viszont úgy általában nem vagy különösebben tájékozott vagy művelt, akkor azt sem tudod, mik vannak a világon, amik érdekelhetnének. El kellene kezdened foglalkozni valamivel, ami egy kicsit érdekel. És rászánni 1-2 órát. Ebben lehet, hogy segítene, ha számítógép- és tévémentes időszakot vezetnél be. Ha egyáltalán nem bír érdekel semmi, az utalhat "depresszióra" is, bár szerintem egyből erre gondolni túlreagálás.
4/4 anonim válasza:
Szerezz be egy kisállatot! Velem is ez volt a probléma, folyton nem volt mit csinálnom...:// De kaptam egy kiscicát, és azóta szinte sose unatkozok, mert vele szoktam lenni. :D Ha te nem vagy olyan "mindig csak az LB-kkel" típus, akkor tuti bejön. Vagy olvass! ha lány vagy, akkor olvasd a Szent Johanna gimit! (Ez a világ legjobb sorozata!:DD) Vagy olvasd Szabó Magda Abigél-jét, vagy Szabó Magda Álarcosbál-ját! Vagy kezdj el sportolni, vagy valami zenét tanulni! Mondjuk kosarazz, mert az a mi osztályunkban is nagyon bejött, az osztályközösség is jobb azóta, mióta van egy kosárcsapatunk. És ezzel remekül eltelik az idő. ha pedig magányosnak érzed magad, akkor vezess naplót! Én is szoktam.Olyan , mintha a barátnőmmel beszélgetnék, és, ha a régebbi írásokat visszaolvasom, olyan nosztalgia érzésem van. és testvére(i)d van(nak)? Mert, ha nem az nem jó... Nekem vannak, és el sem tudom képzelni, milyen uncsi lenne az életem nélkülük. De most ezt nem azért mondom, hogy nincs mit tenni, unazkozz, hanem most ide azokat a tippeket írtam le, amiket csak egyedül tudok csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!