Ez mi, mi történik, nem értem?
Van egy srác, első szerelem, nagyon szeretem, de ő összejött egy 15 éves kislánnyal, akit többre becsül mint engem - aztán nem sokkal utána össze akartam jönni búfelejtésként a haverjával, egy csók erejéig volt az enyém. Ezek ketten kedden a saját lakásom előtt fenyegettek meg, hogy hagyjam őket békén. (Már két hete nem is beszéltem velük, csak a fiút szerettem volna bejelölni, hogy normálisan leüljünk beszélgeti). Azt mondták fel leszek jelentve zaklatásért. Ezt követően nagyon ideges lettem, remegtem, sírtam, felment a vérnyomásom. Az itt leírtak mindegyike igaz rám, sőt kedden halálvágyam is volt, aztán megijedtem..: [link]
és elhessegettem a gondolatot. Fél éve vagyok depressziós, itthon semmit sem tudnak róla nem tudom hogy sikerült így intéznem. A doki idegkimerültséget is megállapított. Ma voltunk anyával orvosnál, a doki elég csúnyán ír, de én ki tudom olvasni, és az volt ráírva, hogy alacsony vércukorszint, sok volt az erőfeszítés.. és anya kinevetett.. a felnőttek mindig azt hiszik csak nekik vannak problémáik.. kedden este különböző öngyilkossági módszereken is gondolkodtam de mindig félek a haláltól.. nem akarok meghalni... nagyon különös ez mert tudom hogy depressziós vagyok és ilyen gondolataim vannak de mégis megpróbálok erős lenni.. ráadásul ma megtudtam hogy az exem haverjának megint van új barátnője.. száz százalékig biztos vagyok benne hogy nem szereti mert mondta h mást szeret de nem szeretik viszont.. ám az előzőnek meg a mostaninak adott egy esélyt.. nagyon megalázva érzem magam, egyedül és kiszolgáltatottan.. tegnap elmondtam hogy változni szeretnék, alig akartak meghallgatni, pedig mindenkinek tetszik az ötlet az ismerősi körömből..
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!